Διευθυντής στα Νέα ο Δημήτρης Μητρόπουλος και αναπληρωτής ο Στέφανος Τζανάκης -Μετακινείται στο Βήμα ο Νότης Παπαδόπουλος

Το απόγευμα της Δευτέρας ο Χρήστος Μεμής ανακοίνωσε τις διευθυντικές αλλαγές στο ΔΟΛ -αλλαγές που δημιουργούν ερωτηματικά αφού ανατρέπουν ισορροπίες στο συγκρότημα του Σταύρου Ψυχάρη.Διευθυντής στα Νέα, όπως είχε επισημάνει εγκαίρως το iefimerida.gr, αναλαμβάνει ο αρθρογράφος Δημήτρης Μητρόπουλος που αποτελεί επιλογή του Σταύρου Ψυχάρη.

Για τη ιστορία να σημειωθεί ότι πριν από μερικά χρόνια και ενώ ήταν εν ζωή ο Χρήστος Λαμπράκης, ο Σταύρος Ψυχάρης είχε συγκρουστεί και είχε απομακρύνει τον Δημήτρη Μητρόπουλο από το Βήμα μετακινώντας τον στα Νέα.

Αναπληρωτής διευθυντής τοποθετείται ο Στέφανος Τζανάκης, ενώ ο έτερος διευθυντής σύνταξης, Νότης Παπαδόπουλος, μετακινείται ως σύμβουλος έκδοσης στο Βήμα, μια μετακίνηση που μάλλον φαίνεται να τον αποδυναμώνει.

Να σημειωθεί ότι ο Χρήστος Μεμής, που ανέλαβε γενικός διευθυντής μέσων ενημέρωσης του ΔΟΛ, είχε προτείνει να μείνει κενή η θέση του διευθυντή και να παραμείνει στη διεύθυνση το δίδυμο Τζανάκη -Παπαδόπουλου.

Σε κάθε περίπτωση λέγεται ότι η τοποθέτηση του Δημήτρη Μητρόπουλου στα Νέα θα μετακινήσει την ιστορική εφημερίδα του συγκροτήματος προς τα δεξιότερα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ