Συνεχίζεται για 5η ημέρα το θρίλερ με τον εργάτη που καταπλακώθηκε σε πηγάδι [βίντεο]

Δραματικές ώρες για τον 39χρονο εργάτη, ο οποίος παραμένει εγκλωβισμένος και κάτω από τόνους λάσπης μέσα σε πηγάδι στο Κόκκινο Μετόχι Χανίων.

Για πέμπτη ημέρα συνεχίζονται οι άοκνες προσπάθειες για την δημιουργία ασφαλών προϋποθέσεων έτσι ώστε οι άντρες της ΕΜΑΚ Κρήτης να μπορέσουν να ανασύρουν από τον πάτο του - πρώην πηγαδιού - τον 39χρονο που θάφτηκε την περασμένη Πέμπτη.

Μετά την χθεσινή εξέλιξη, όταν σημειώθηκε μια ακόμη κατάρρευση χωμάτινων όγκων, ενώ οι άντρες της ΕΜΑΚ με ένα μεταλλικό καλάθι, κρεμασμένοι από γερανό, είχαν φτάσει κοντά στο αποτέλεσμα που όλοι περιμένουν, η έκταση της εκσκαφής επεκτάθηκε.

Σύμφωνα με το Flashnews σήμερα οι εκσκαφείς δημιουργούν ένα νέο «πατάρι» προκειμένου να μπορέσουν να φτάσουν στο σημείο που είναι θαμμένος ο 39χρονος εργάτης με ασφάλεια.

Η επιχείρηση απεγκλωβισμού χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα επικίνδυνη, καθώς τα νερά αναβλύζουν διαρκώς και οι χειριστές των μεγάλων μηχανημάτων, σκάβουν με ρίσκο σε βάθος 14-15 μέτρων, με τους σαθρούς χωμάτινους όγκους να κρέμονται από πάνω τους.

«Θα κάνουμε τα πάντα προκειμένου να βγάλουμε τον άνθρωπο και να τον παραδώσουμε στους οικείους του» μας είπε ο επικεφαλής της - πρωτοφανούς για τα Ελληνικά δεδομένα - επιχείρησης, Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης, κ.Δημήτρης Ραπανάκης.

Τραγικές φιγούρες, οι συγγενείς και οι φίλοι του 39χρονου από την Γεωργία, οι οποίοι νυχθημερόν περιμένουν έξω από το χώρο της τραγωδίας την εξέλιξη της επιχείρησης.

Να σημειωθεί πως εκτός των ανδρών της ΕΜΑΚ Κρήτης, όλες αυτές τις ημέρες στην περιοχή βρίσκονται διαρκώς πυροσβέστες των Χανίων και αστυνομικοί, ενώ και η κυκλοφορία οχημάτων στο συγκεκριμένο τμήμα της οδού Σοφοκλή Βενιζέλου έχει διακοπεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κρήτη Χανιά πηγάδι εργάτης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ