«Πρέπει να του κόψουν τη γλώσσα» - iefimerida.gr

«Πρέπει να του κόψουν τη γλώσσα»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συντάκτης ισλαμιστικής ιστοσελίδας κάλεσε τους αμερικανούς ομοϊδεάτες του να δολοφονήσουν τον αμερικανό παρουσιαστή τηλεοπτικού σόου Ντέιβιντ Λέτερμαν, υποστηρίζοντας ότι πρέπει να τού κόψουν τη γλώσσα, ανακοίνωσε χθες το αμερικανικό SITE, η υπηρεσία πληροφοριών που παρακολουθεί τις ισλαμιστικές ιστοσελίδες.

Σύμφωνα με το SITE, η θανατική απειλή διατυπώθηκε σε ισλαμιστική ιστοσελίδα όταν ο συντάκτης της εξαγριώθηκε από ένα αστείο που έκανε ο Λέτερμαν για το θάνατο στελέχους της αλ-Κάιντα στη διάρκεια στρατιωτικής επιχείρησης στο Πακιστάν.

Ο συντάκτης της ισλαμιστικής ιστοσελίδας κάλεσε τους ομοϊδεάτες του στις ΗΠΑ να "κόψουν για πάντα τη γλώσσα αυτού του άθλιου εβραίου". Ο Λέτερμαν, παρουσιαστής του σόου "Late Night" δεν είναι εβραίος.

Ο συντάκτης εξαγριώθηκε βλέποντας τον Λέτερμαν, να κάνει μια χαρακτηριστική κίνηση με το δάχτυλο κατά μήκος του λαιμού, αναφερόμενος στο θάνατο του στελέχους της αλ-Κάιντα στο Πακιστάν τον Ιούνιο.

Το μήνυμα αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα Σουμούκ αλ-Ισλάμ, η οποία σύμφωνα με τον αναλυτή του SITE Ανταμ Ράισμαν απευθύνεται σε οπαδούς του τρομοκρατικού αυτού δικτύου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ