Η 16χρονη μαθήτρια που αποφοίτησε από Λύκειο και πανεπιστήμιο μέσα σε μια εβδομάδα -Το παιδί θαύμα [βίντεο] - iefimerida.gr

Η 16χρονη μαθήτρια που αποφοίτησε από Λύκειο και πανεπιστήμιο μέσα σε μια εβδομάδα -Το παιδί θαύμα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όταν η 16χρονη Γκρέις Μπους έλαβε το απολυτήριο Λυκείου τη περασμένη εβδομάδα, το φυσιολογικό θα ήταν να ανυπομονεί να περάσει τα επόμενα τέσσερα χρόνια της στα έδρανα κάποιου κολεγίου.

Οπως αναφέρει το CBS, η νεαρή μαθήτρια από τη Φλόριντα των ΗΠΑ, δεν θα χρειαστεί καθόλου να φοιτήσει στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, καθώς ήδη λίγες ημέρες πριν αποφοιτήσει από το Λύκειο, παραλάμβανε το πτυχίο από κάποιο πανεπιστήμιο.

«Ξεκίνησα τις σπουδές μου όταν ήμουν 13 ετών στο Κολέγιο Broward όπου έκανα μαθήματα ακόμα και τα καλοκαίρια έτσι ώστε να να μπορέσω να το τελειώσω μέσα σε τέσσερα χρόνια», αναφέρει η Μπους. Η συνειδητοποιημένη μαθήτρια, επέλεξε να μοιράζεται και στις δυο εκπαιδευτικές βαθμίδες, χάρη στους υψηλούς βαθμούς της. Η ίδια είναι ένα από τα εννιά παιδιά μιας πολύτεκνης οικογένειας με τη μητέρα της να δηλώνει υπερήφανα, ότι η Γκρέις μαθαίνει πράγματα με εξαιρετική ευκολία.

«Ξεκίνησε να διαβάζει όταν ήταν δυο ετών...», συμπληρώνει η μητέρα της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΗΠΑ Φλόριντα κολέγιο πτυχίο απολυτήριο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ