Σχέδιο δράσης για Συνδιάσκεψη, ΔΕΘ και μεσοπρόθεσμο - iefimerida.gr

Σχέδιο δράσης για Συνδιάσκεψη, ΔΕΘ και μεσοπρόθεσμο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πορεία εφαρμογής του Μεσοπρόθεσμου, εν όψει της έλευσης της τρόικας στην Αθήνα, καθώς και οι αλλαγές στην κρατική ραδιοτηλεόραση θα είναι τα βασικά θέματα της άτυπης κυβερνητικής σύσκεψης που έχει συγκαλέσει για σήμερα το μεσημέρι ο πρωθυπουργός στο γραφείο του στη Βουλή.

Έκτός από το θέμα της οικονομίας, στην σύσκεψη θα παρουσιαστεί από τον αρμόδιο υπουργό Επικρατείας, Ηλία Μόσιαλο, το σχέδιό της κυβέρνησης για τον εξορθολογισμό της ΕΡΤ με συγχωνεύσεις καναλιών και παρεμφερών οργανισμών.

Ηδη στη Βουλή έχει ξεκινήσει η πρώτη σύσκεψη της ημέρας με τη συμμετοχή και του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη που έχει ως αντικείμενο την προετοιμασία της Εθνικής Συνδιάσκεψης του ΠΑΣΟΚ στις 3 Σεπτεμβρίου, ημέρα που συμπίπτει με την επέτειο ίδρυσης του κινήματος το 1974. Βασικές προτεραιότητες θα είναι αφενός το μήνυμα που θα μεταδώσει ο Γιώργος Παπανδρέου στον κομματικό μηχανισμό και την κοινωνία και αφετέρου η αντιμετώπιση των φωνών εκείνων που θα θελήσουν να διαμαρτυρηθούν για την ακολουθούμενη οικονομική πολιτική της κυβέρνησης.

Θα ακολουθήσει ευρεία κυβερνητική σύσκεψη για την προετοιμασία της παρουσίας του πρωθυπουργού στα εγκαίνια της ΔΕΘ, όπου και εκεί αναμένονται έντονες αντιδράσεις από πολλές κοινωνικές ομάδες.

Αύριο ο Η.Μόσιαλος ανακοινώνει το σχέδιο αναδιοργάνωσης

Το σχέδιο αναδιοργάνωσης της ΕΡΤ θα παρουσιάσει, αύριο, Παρασκευή, σε συνέντευξη Τύπου, ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος. Το ίδιο ζήτημα αποτελεί, σύμφωνα με πληροφορίες, ένα από τα αντικείμενα των διαδοχικών κυβερνητικών συσκέψεων που διεξάγονται από το πρωί υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ