Το κορίτσι με το μούσι -Η ιστορία της 23χρονης που λόγω ενός συνδρόμου γέμισε με τρίχες σε όλο της το σώμα και το πρόσωπο [εικόνες]

Το «μούσι» τις τελευταίες ημέρες είναι πολύ της μόδας λόγω της Κοντσίτα Βουρστ, που κέρδισε το διαγωνισμό της Eurovision, μια ντραγκ περσόνα πίσω από την οποία «κρύβεται» ο Τόμας Νιουγουίρθ. Ωστόσο, υπάρχουν γυναίκες που έχουν μούσι από τη φύση τους, ως συνέπεια του συνδρόμου των πολυκυστικών ωοθηκών. Η ιστορία της 23χρονης Χαρνάμ Καούρ που αντιμετωπίζει το συγκεκριμένο σύνδρομο και έχει αποφασίσει συνειδητά, παρά τις επικρίσεις, να αφήνει τις τρίχες να μεγαλώνουν κανονικά στο σώμα της, παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Ηδη από την ηλικία των 11 ετών το πρόσωπο της Χαρνάμ άρχισε να γεμίζει με τρίχες. Εντονη τριχοφυία άρχισε να αναπτύσσεται εκτός από το πρόσωπο και στα χέρια αλλά και στο στήθος της, κάτι που της προκάλεσε προβλήματα στο σχολείο, αφού ήταν καθημερινός στόχος για τα πειράγματα των συμμαθητών της.
Μάλιστα, η μαθήτρια τότε Χαρνάμ, έπεσε και θύμα bullying, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που δέχθηκε απειλές για τη ζωή της.

Οπως αποκαλύπτει μιλώντας στη Daily Star, υπήρχε περίοδος που ντρεπόταν τόσο πολύ για την έντονη τριχοφυΐα ώστε χρειαζόταν να ξυρίζεται δύο φορές την εβδομάδα, αυτό όμως έκανε τις τρίχες να βγαίνουν πιο σκληρές και παχιές.

Από τη στιγμή που έγινε μέλος της θρησκευτικής οργάνωσης Σιχ που απαγορεύει σε άνδρες και γυναίκες να κόβουν τις τρίχες από το σώμα τους, αποδέχθηκε την κατάσταση. «Δεν θα μπορούσα να αφαιρέσω τις τρίχες του προσώπου μου, γιατί με αυτό το τρόπο ο θεός με έκανε να αισθάνομαι χαρούμενη» και πρόσθεσε: «Νιώθω πιο θηλυκή. Έχω μάθει να αγαπώ τον εαυτό μου για αυτό που είμαι. Θέλω κι άλλες γυναίκες να βρουν τη δύναμη, που έχω εγώ. Αν μπορώ να δώσω ένα μήνυμα, αυτό είναι να ζει ο καθένας, όπως θέλει. Είναι δική μας η ζωή, δικό μας το ταξίδι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μούσι τριχοφυΐα Κοντσίτα Βουρστ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ