Πυρά ΔΗΜΑΡ εναντίον Κοππά: Είναι γελοίο να λέει «ψηφίστε Σαμαρά» - iefimerida.gr

Πυρά ΔΗΜΑΡ εναντίον Κοππά: Είναι γελοίο να λέει «ψηφίστε Σαμαρά»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Γρηγόρης Ψαριανός στράφηκε εναντίον της υποψήφιας ευρωβουλευτού του κόμματος Μαριλένας Κοππά για την απίστευτη δήλωσή της «όποιος θέλει Σαμαρά, θα ψηφίσει ΝΔ και όχι δεκανίκια».

Ερωτηθείς για τις δηλώσεις της κυρίας Κοππά κατά τη διάρκεια συνέντευξής του σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό των Ιωαννίνων σχολίασε σε σκληρό τόνο τα όσα είπε η υποψήφια ευρωβουλευτή της ΔΗΜΑΡ: «Η κυρία Κοππά σχολιάζοντας τα όσα είπε ο κ. Βενιζέλος, κάλεσε όσους θέλουν σταθερότητα να ψηφίσουν Σαμαρά. Το θεωρώ γελοίο. Οσοι θέλουν σταθερότητα να ψηφίσουν ΔΗΜΑΡ λέω εγώ! Αν η κυρία Κοππά θεωρεί τον Σαμαρά σταθερότητα και θέλει οι ψηφοφόροι της να ψηφίσουν Σαμαρά από μένα ελεύθερα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ψαριανός.

Σημειώνεται ότι η κυρία Κοππά σε συνέντευξή της στο EurActiv.gr, σχολιάζοντας αυτό που επαναλαμβάνει συνεχώς ο κ. Βενιζέλος τις τελευταίες ημέρες περί των ποσοστών της Ελιάς στις ευρωεκλογές και την κυβερνητική σταθερότητα, είπε ότι το δίλημμα «ψηφίστε μας για να μείνει ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος στην κυβέρνηση» είναι αυτοκτονικό και σε μια αποστροφή του λόγου της ανέφερε ότι «όποιος θέλει Σαμαρά, θα ψηφίσει ΝΔ και όχι δεκανίκια».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ