Mercedes U-Class, η θεωρητική ναυαρχίδα - iefimerida.gr

Mercedes U-Class, η θεωρητική ναυαρχίδα

Mercedes U-Class
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η γκάμα της Mercedes είναι πλήρης, καθώς εκτείνεται από το λιλιπούτειο Smart Fortwo, μέχρι τη μεγάλη S-Class, αλλά παρόλα αυτά λείπει μια high end λιμουζίνα που θα τοποθετείται πάνω από την S-Class.

Ένας άμεσος αντίπαλος των Rolls Royce και Bentley δηλαδή, ενώ μια πρώτη εικόνα δίνουν τα σχέδια του αμερικανού Scott Wu Kaiser, σπουδαστή στο Art Center College of Design στην Pasadena, ο οποίος έχει βαφτίσει το δημιούργημά του U-Class.

Η U-Class λοιπόν, που φυσικά είναι virtual, έχει μήκος σχεδόν 5,40 μέτρα, μεταξόνιο λίγο μικρότερο από τα 3,20, ενώ ο στόχος της είναι και να εντυπωσιάσει αλλά και να εξασφαλίζει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη άνεση στους επιβάτες της. Όσο για τον κινητήρα η επιλογή είναι ουσιαστικά δεδομένη: V12 με πολλά κυβικά -6.000- και turbo για πολλά άλογα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ