Σφοδρή επίθεση Κοππά σε Βενιζέλο: Οποιος θέλει Σαμαρά θα ψηφίσει ΝΔ και όχι δεκανίκια - iefimerida.gr

Σφοδρή επίθεση Κοππά σε Βενιζέλο: Οποιος θέλει Σαμαρά θα ψηφίσει ΝΔ και όχι δεκανίκια

Σφοδρή επίθεση Κοππά σε Βενιζέλο: Οποιος θέλει Σαμαρά θα ψηφίσει ΝΔ και όχι δεκα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατά μέτωπον επίθεση σε σκληρό τόνο και ύφος έκανε η Μαριλένα Κοππά στον Ευάγγελο Βενιζέλο, λέγοντας ότι πλέον το σημερινό ΠΑΣΟΚ «δεν έχει πλέον κανένα αξιακό έρμα και θα γαντζωθεί στην εξουσία για όσο μπορεί».

Η υποψήφια της ευρωβουλευτής της ΔΗΜΑΡ ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ όχι μόνο δεν μπορεί να ενοποιήσει τον κεντροαριστερό χώρο στην Ελλάδα, αλλά «ούτε καν το ίδιο του το κόμμα», σε συνέντευξή της στην ιστοσελίδα EurActiv.gr.

Μάλιστα, η κ. Κοππά χαρακτήρισε ως αυτοκτονικό το δίλημμα «ψηφίστε μας για να μείνει ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος στην κυβέρνηση», προβάλλοντας τρία επιχειρήματα. «Οποιος θέλει Σαμαρά, θα ψηφίσει ΝΔ και όχι δεκανίκια. Το «ΕΛΙΑ ή χάος» δεν πείθει ούτε τους υποψηφίους του ψηφοδελτίου του», είπε η υποψήφια ευρωβουλευτής και ως τρίτο λόγο ανέφερε ότι «όταν γίνεται σαφές ότι η εξουσία είναι αυτοσκοπός, η μπλόφα γίνεται προφανής και δεν πιάνει τόπο».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ