Ενας χρόνος φυλάκισης στον πρώην σύντροφο της Ριάνα, Κρις Μπράουν - iefimerida.gr

Ενας χρόνος φυλάκισης στον πρώην σύντροφο της Ριάνα, Κρις Μπράουν

Ενας χρόνος φυλάκισης στον Κρις Μπράουν -Ο πρώην σύντροφος της Rihanna θα πληρώσ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε φυλάκιση ενός έτους καταδικάστηκε ο Κρις Μπράουν, με τον τραγουδιστή της χιπ χοπ και πρώην σύντροφο της Rihanna να καλείται να «πληρώσει» για μία ακόμη φορά για τα βίαία ξεσπάσματά του.

Ο δικαστής αναγνώρισε ότι ο Μπράουν έχει εκτίσει ήδη μέρος της ποινής- ενώ έχει βρεθεί και σε κέντρο αποτοξίνωσης- και έτσι, παρότι του επέβαλλε την ποινή ενός έτους, διέταξε να μείνει στο κελί για 131 ημέρες.

Ο «νταής» Αμερικανός σταρ βρέθηκε ξανά κατηγορούμενος όταν, μαζί με το σωματοφύλακά του, ενεπλάκησαν σε καβγά το φθινόπωρο. Η δίκη για το περιστατικό θα γίνει τον επόμενο μήνα, αλλά ο Μπράουν ήδη παραδέχθηκε ότι εξαιτίας αυτού παραβίασε τους όρους της αναστολής του και για αυτό του επιβλήθηκε η παραπάνω ποινή. Ο βραβευμένος με Γκράμι τραγουδιστής είναι σε αναστολή από το 2009, όταν καταδικάστηκε για τον ξυλοδαρμό της τότε συντρόφου του, Rihanna.

Ο Μπράουν είναι υπό κράτηση από τα μέσα Μαρτίου- όταν τον έδιωξαν από το κέντρο αποτοξίνωσης στο οποίο είχε εισαχθεί- ενώ στο ενεργητικό του έχει ήδη οχτώ μήνες φυλάκισης για διάφορα αδικήματα.

Ο δικαστής όρισε ακόμη επισκέψεις του Μπράουν σε ψυχίατρο δύο φορές την εβδομάδα, την ολοκλήρωση της ποινής κοινωφελούς εργασίας 1.000 ορών που του έχει επιβληθεί, ενώ παράλληλα επέκτεινε την περίοδο επιτήρησής του έως τις 23 Ιανουαρίου του 2015.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ