Παρασκήνιο: Oι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κουτσομπολεύουν την εκρηκτική σύζυγο του Σαουδάραβα κροίσου [εικόνες] - iefimerida.gr

Παρασκήνιο: Oι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κουτσομπολεύουν την εκρηκτική σύζυγο του Σαουδάραβα κροίσου [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολλά και διάφορα ακούστηκαν στο εντευκτήριο της Βουλής, όπου πήγε μετά την συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ ο Ευάγγελος Βενιζέλος με βουλευτές του κόμματος, αλλά και δημοσιογράφους.

Αφού παρήγγειλαν τα καφεδάκια τους, ο κ. Βενιζέλος έπιασε ψιλή κουβέντα με τους παριστάμενους. Η κουβέντα ήρθε και στην εντυπωσιακή γυναίκα του Σαουδάραβα κροίσου Αμπντάλα μπιν Ζαγέντ Αλ Ναγιάν. Ο κ.Βενιζέλος αναφέρθηκε στις επαφές που είχε με τους Σαουδάραβες και τότε έγιναν σχόλια για την εκπληκτική ομορφιά της.

Παρασκήνιο: Oι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κουτσομπολεύουν την εκρηκτική σύζυγο του Σαουδάραβα κροίσου [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Πετάχθηκε τότε ο Γιάννης Μανιάτης και είπε: «Ο Σκανδαλίδης με ρωτάει συνέχεια για την γυναίκα του Σαουδάραβα.»

Ωστόσο, ο Γιάννης Κουτσούκος, (στενός φίλος του Κώστα Σκανδαλίδη) αντέτεινε: «Ο,τι λέω εγώ το φορτώνετε στον Σκανδαλίδη».

Παρασκήνιο: Oι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κουτσομπολεύουν την εκρηκτική σύζυγο του Σαουδάραβα κροίσου [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Παρασκήνιο: Oι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κουτσομπολεύουν την εκρηκτική σύζυγο του Σαουδάραβα κροίσου [εικόνες] | iefimerida.gr 2


Ο Μιχάλης Κασσής διηγήθηκε ένα άλλο περιστατικό: «Διαπραγματευόταν ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης με τον βουλευτή Χίου Κώστα Τριαντάφυλλο για θέματα αρμοδιότητάς του. Ο Βαρβιτσιώτης ήταν ανένδοτος. Τότε ο Τριαντάφυλλος του είπε: «Εντάξει, αφού δεν δέχεστε αλλαγές θα βάλω τον Κασσή να συζητήσει. Τότε, ο κ. Βαρβιτσιώτης του είπε: «Οχι τον Κασσή! Θα βάλω ό,τι θέλεις!»

Πέρασμα έκανε και η βουλευτής της ΝΔ Κατερίνα Παπακώστα.

«Καλημερίζουμε τους εταίρους! Καλή επιτυχία για τις εκλογές», είπε απευθυνόμενη στον κ. Βενιζέλο και εκείνος της αντευχήθηκε. Και στη συνέχεια εβγαλαν και φωτογραφίες μαζί.


O κ. Βενιζέλος εξέφρασε και τον θαυμασμό του για όσα είδε στο ταξίδι του στην Τεχεράνη και στο Ισπαχάν, ακολούθησε ένας απολαυστικός διάλογος με τον βουλευτή Αρτας Χρήστο Γκόγκα.
Είπε λοιπόν ο κ. Βενιζέλος ότι έχει εκπληκτικά εμπορικά κέντρα που στον τελευταίο όροφο έχουν και πολλά ωραία εστιατόρια.
Δήλωσε ενθουσιασμένος για την παλιά πρωτεύουσα της Περσίας, το Ισπαχάν, λέγοντας ότι έχει δέκα γέφυρες.
«Ναι, αλλά αυτές έχουν ολοκληρωθεί», απάντησε ο κ. Γκόγκας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ