Τρόμος στη θάλασσα: Μεγάλος λευκός καρχαρίας επιτίθεται και δαγκώνει φουσκωτό σκάφος [βίντεο] - iefimerida.gr

Τρόμος στη θάλασσα: Μεγάλος λευκός καρχαρίας επιτίθεται και δαγκώνει φουσκωτό σκάφος [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οσοι τρομάξατε με ταινίες όπως «τα σαγόνια του καρχαρία» και «Βαθιά αγρια θάλασσα», τότε σίγουρα δε θα σας ήταν ευχάριστο να πλέετε με μία φουσκωτή βάρκα στη μέση του πουθενά. Πόσο μάλλον όταν στην παρέα σας αποφασίζει να μπει λίγο απότομα και ένας πεινασμένος καρχαρίας.

Το βίντεο που ακολουθεί δεν είναι γυρίσματα από αιμοσταγές θρίλερ. Αλλά πραγματικά πλάνα που αποτελούν τεκμήριο της επίθεσης που δέχθηκε κινηματογραφικό συνεργείο.

Η ομάδα του MaxAnimal γύριζε ένα βίντεο στα ανοικτά των ακτών της Νοτίου Αφρικής, όταν ξαφνικά ένας μεγάλος λευκός καρχαρίας αποφάσισε να κλέψει τα φώτα της δημοσιότητας.

Το πεινασμένο κήτος επιτέθηκε στο φουσκωτό και άρχισε να το δαγκώνει, ενώ το έμπειρο πλήρωμα έδειξε υπεράνθρωπη ψυχραιμία και συνέχισε τη βιντεοσκόπηση καταγράφοντας λεπτό προς λεπτό την επίθεση που δέχθηκε. Μόλις ο καρχαρίας σταμάτησε να δαγκώνει το σκάφος, η ομάδα του MaxAnimal έφυγε από το σημείο αναπτύσσοντας ταχύτητα.

«Ο καρχαρίας είναι μια χαρά, το ίδιο και τα συνεργείο, όλοι είναι σώοι και αβλαβείς. Και ζωντανοί», είπε εκπρόσωπος του καναλιού MaxAnimal μετά την επίθεση σημειώνοντας μάλιστα ότι οι μεγάλοι λευκοί καρχαρίες είναι «εκπληκτικά πλάσματα» και θα πρέπει «να προστατεύονται και να αντιμετωπίζονται με σεβασμό»

Οσο για τα αίτια της επίθεσης, οι ειδικοί επισημαίνουν ότι οι μεγάλοι λευκοί καρχαρίες σπάνια επιτίθενται χωρίς λόγο. Κατά πάσα πιθανότητα το σκάφος κέντρισε την περιέργεια του καρχαρία, ο οποίος επιτέθηκε «διερευνητικά» χωρίς να σκοπεύει να πειράξει τους επιβάτες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ θάλασσα τέρας καρχαρίας Λευκός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ