Θρίλερ στο νοσοκομείο «Αγιος Αντρέας» -Ασθενής επιτέθηκε με νυστέρι στην αδελφή του και σε νοσηλευτές - iefimerida.gr

Θρίλερ στο νοσοκομείο «Αγιος Αντρέας» -Ασθενής επιτέθηκε με νυστέρι στην αδελφή του και σε νοσηλευτές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκηνές πανικού εκτυλίχτηκαν αργά το βράδυ της Πέμπτης στο χειρουργικό του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα. Πρωταγωνιστής του επεισοδίου ήταν ένας άντρας, ο οποίος αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο τραυματισμένος -και υπό την επήρεια ουσιών-, κατόρθωσε να πάρει στα χέρια του χειρουργικό νυστέρι.

Ο άντρας μεταφέρθηκε με τραύματα μετά την εμπλοκή του σε επεισόδιο, που σημειώθηκε στη διάρκεια διασκέδασης του σε νυχτερινό μαγαζί.

Στο νοσοκομείο, γράφει το patrastimes.gr, μετά από λίγη ώρα μετέβη η αδελφή του. Όταν αυτή εισήλθε στο χώρο νοσηλείας του, αυτός βγήκε εκτός ελέγχου και άρχισε να την βρίζει. Στη συνέχεια κατόρθωσε να πάρει στα χέρια του χειρουργικό νυστέρι και να απειλεί τόσο αυτή όσο και το νοσηλευτικό προσωπικό, ενώ έβαλε και φωτιά σε κάδο με νοσηλευτικά απόβλητα που βρισκόταν μέσα στο χώρο του χειρουργικού θαλάμου.

Τελικά ο άντρας συνελήφθη και η συνέχεια δόθηκε στο αστυνομικό τμήμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ