Οταν η Ολγα Κεφαλογιάννη ποδοπάτησε τα έδρανα, για να φωτογραφηθεί με τον Καραμανλή [εικόνες] - iefimerida.gr

Οταν η Ολγα Κεφαλογιάννη ποδοπάτησε τα έδρανα, για να φωτογραφηθεί με τον Καραμανλή [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η υπουργός Τουρισμού κυρία Ολγα Κεφαλογιάννη προσήλθε στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ στην ώρα της και κάθησε μαζί με κάποιους βουλευτές της επαρχίας. Ξαφνικά διαπιστώνει ότι τα φλας των φωτογράφων πήραν φωτιά απαθανατίζοντας τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.

Ο κ. Καραμανλής, όμως, πήγε και κάθησε στην ακριβώς απέναντι πτέρυγα της Αίθουσας της Γερουσίας, γράφει ο Βηματοδότης. Ο πειρασμός ήταν μεγάλος. Τόσο πολλοί φωτογράφοι εκεί και στην πτέρυγα της Ολγας σχεδόν κανένας.
Τότε η Ολγα κάνει τη μεγάλη κίνηση. Εκτινάσσεται από τη θέση της, διασχίζει την αίθουσα και σε ελάχιστο χρόνο βρίσκεται δίπλα στον κ. Καραμανλή. Κάτι του ψιθυρίζει στο αφτί και τα φλας των φωτογράφων ξαναπαίρνουν φωτιά.
Αλλωστε αυτές οι γεμάτες φωτογραφίσεις συναντήσεις της Ολγας με τον κ. Καραμανλή έχουν προϊστορία. Σε μια συνεδρίαση της ΚΟ ο κ. Καραμανλής ήταν εκείνος που φρόντισε να καθήσει δίπλα στην κ.Κεφαλογιάννη. Και όταν οι φωτογράφοι συνωστίζονταν ποιος θα πάρει την καλύτερη φωτογραφία, ο κ. Καραμανλής γύρισε και είπε στην κυρία Κεφαλογιάννη την απαράμιλλη και ασυναγώνιστη ατάκα:

«Ολγα, σε ευχαριστώ που με κάνεις διάσημο...».

Φυσικά, όποιος ήθελε πέντε λεπτά διασημότητας, πήγαινε δίπλα στον Καραμανλή

Ο Καραμανλής εντυπωσίασε με φρεσκοκουρεμένα μαλλιά, άψογο ύφος και τεράστιο κομπολόι

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ