Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία ότι μόνταρε στο προεκλογικό της σποτ, τις δηλώσεις του Μπαράκ Ομπάμα [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία ότι μόνταρε στο προεκλογικό της σποτ, τις δηλώσεις του Μπαράκ Ομπάμα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μόλις λίγες ημέρες μετά την κυκλοφοριά των προεκλογικών σποτ των κομμάτων και ήδη άρχισαν οι κριτικές και οι κατηγορίες με την Κουμουνδούρου να επαναφέρει την έννοια της μονταζιέρας της ΝΔ αναφέροντας ότι η Συγγρού έχει μοντάρει τις δηλώσεις του Μπαράκ Ομπάμα για να «ταιριάζουν» με το σποτ.Ειδικότερα, σε βίντεο που αναρτήθηκε στον ιστότοπο Left, που απηχεί τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρεται πως στο προεκλογικό σποτ της Νέας Δημοκρατίας έχουν κοπεί οι δηλώσεις του Μπαράκ Ομπάμα για το «φως στο τούνελ».

Επικαλούμενο τον ιστόστοπο thepressproject τονίζει ότι στο 0.55 του σποτ ο Μπαράκ Ομπάμα, στο πλαίσιο της συνάντησης που είχε με τον Αντώνη Σαμαρά στον Λευκό Οίκο, δηλώνει αισιόδοξος πως οι Ελληνες έχουν αρζχίσει πια «να βλέπουν φως στο τέλος του τούνελ».

Ωστόσο, παραθέτει βίντεο από τις δηλώσεις εκείνης της ημέρας στις οποίες ο πρόεδρος των ΗΠΑ λέει ««Και πιστεύω πως ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς είναι αποφασισμένος να προχωρήσει στις «σκληρές» ενέργειες που απαιτούνται, και φυσικά πως επιθυμεί να διασφαλίσει πως οι Έλληνες θα δουν το φως στην άκρη του τούνελ».

Η φράση του Μπαράκ Ομπάμα είναι στο 2.35 του βίντεο.

Φωτογραφίες Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ