Δειπνήστε δίπλα σε καρχαρίες και σαλάχια – Ενα ξεχωριστό εστιατόριο στο... βάθος του Ινδικού Ωκεανού [εικόνες] - iefimerida.gr

Δειπνήστε δίπλα σε καρχαρίες και σαλάχια – Ενα ξεχωριστό εστιατόριο στο... βάθος του Ινδικού Ωκεανού [εικόνες]

Δειπνήστε δίπλα σε καρχαρίες και σαλάχια – Ενα ξεχωριστό εστιατόριο στο... βάθος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για ένα καλό εστιατόριο δεν αρκεί μόνο ένα ολοκληρωμένο μενού. Μπορεί τα πιάτα που σερβίρει κάθε μαγαζί να είναι το βασικό κριτήριο κάθε επισκέπτη, όμως εξίσου σημαντικό για την επιτυχημένη πορεία ενός εστιατορίου είναι η ύπαρξη ενός στοιχείου που θα το ξεχωρίζει από κάθε άλλο.

Πάνω σε αυτή τη λογική, χτίστηκε το πρώτο υποθαλάσσιο εστιατόριο. Βυθισμένο μέσα στον Ινδικό Ωκεανό, το Ithaa προσφέρει παράλληλα με το φαγητό, μια μοναδική εμπειρία στους επισκέπτες του.

νει την ευκαιρία στους πελάτες του να δειπνήσουν έχοντας για... παρέα τους κάθε θαλάσσιο πλάσμα που αποφασίζει να περάσει γύρω από το μαγαζί. Καρχαρίες, σαλάχια, χελώνες αλλά και κοπάδια από διάφορα ψάρια περιπλανιούνται και χαρίζουν άθελα τους μοναδικό θέαμα σε όσους αποφασίσουν να δειπνήσουν... στο βάθος της θάλασσας.Χτισμένο από το δάπεδο ως και την οροφή με γυαλί, δί

Μπορώντας να φιλοξενήσει μόλις δεκατέσσερα άτομα, το Ithaa έχει συνήθως γεμάτη τη λίστα του, παρά τις... αυξημένες τιμές του. Οπως είναι λογικό, το εστιατόριο ειδικεύεται σε θαλασσινά πιάτα. Η κατασκευή του Ithaa κόστισε περίπου τρία εκατομμύρια ευρώ, όμως η ακριβή αυτή επένδυση φαίνεται πως αποδίδει καρπούς, καθώς το μαγαζί είναι μονίμως γεμάτο, ενώ δεν έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα παρά τη πρωτοποριακή και ιδιαίτερη κατασκευή του.

Δείτε φωτογραφίες από το υποθαλάσσιο εστιατόριο:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ