«Αγαθοί» ληστές ένιωσαν τύψεις και επέστρεψαν τα... μισά κλοπιμαία στο ηλικιωμένο θύμα τους - iefimerida.gr

«Αγαθοί» ληστές ένιωσαν τύψεις και επέστρεψαν τα... μισά κλοπιμαία στο ηλικιωμένο θύμα τους

«Αγαθοί» ληστές ένιωσαν τύψεις και επέστρεψαν τα... μισά κλοπιμαία στο ηλικιωμέν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ντροπή ένιωσαν κλέφτες στην Κωνσταντινούπολη, όταν διέρρηξαν και απέσπασαν αντικείμενα αξίας από την οικία μίας ανάπηρης γυναίκας. Φανερά μετανιωμένοι για την κίνησή τους, αποφάσισαν να γράψουν ένα γράμμα συγχώρησης και να επιστρέψουν τα κλοπιμαία.

Μαζί με το σημείωμα, που άφησαν έξω από την πόρτα της άτυχης γυναίκας, το οποίο ανέφερε «Είμαστε κλέφτες, αλλά έχουμε συνείδηση. Ζητάμε ειλικρινά συγνώμη. Δεν γνωρίζαμε πως είστε ανάπηρη. Παρακαλώ συγχωρήστε μας», οι ληστές επέστρεψαν τον φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και την φωτογραφική μηχανή.

Η Emriye Celebi, που εργάζεται ως δημόσιος υπάλληλος στην επαρχία Μαλτεπέ, είχε χάσει την ελπίδα της καθώς ο καιρός περνούσε και δεν είχε νεότερα από τις αστυνομικές αρχές, ανέφερε η λιβανέζικη The Daily Star. Ωστόσο, προς έκπληξή της, οι δράστες έδειξαν μεταμέλεια και απέκτησε και πάλι πίσω τα προσωπικά αντικείμενα, εκτός από ένα.

«Δεν μου έχουν επιστρέψει ακόμη το video recorder. Εύχομαι σύντομα να το κάνουν», δήλωσε σε συνέντευξη στην εφημερίδα Sabah.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τουρκία ληστές κλοπιμαία διάρρηξη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ