Γιατί o Ραγκούσης έδιωξε τον Τσιόκα - iefimerida.gr

Γιατί o Ραγκούσης έδιωξε τον Τσιόκα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αλλαγή σκυτάλης στη θέση του γενικού γραμματέα του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, ύστερα από την απόφαση του Γιάννη Ραγκούση να αντικαταστήσει τον Χάρη Τσιόκα, πρώην βουλευτή Β' Θεσσαλονίκης και πρώην στενό συνεργάτη των Άκη Τσοχατζόπουλο και Δημήτρη Ρέππα. Στη θέση του θα τοποθετηθεί ο Αριστείδης Μπουρδάρας, μέχρι σήμερα ειδικός γραμματέας του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης.

Ο Αριστείδης Μπουρδάρας είναι δικηγόρος στο επάγγελμα, γεννήθηκε στο Βόλο το 1949 και σπούδασε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της «Ελληνικής Επιτροπής Συνεργασίας με την UNICEF», νομάρχης Εύβοιας, πρόεδρος του Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Προσωπικού Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης και Τουρισμού και ειδικός γραμματέας του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης του υπουργείου Εσωτερικών.

Η αντικατάσταση του κ.Τσιόκα σηματοδοτεί ουσιαστικά την αλλαγή πολιτικής στο υπουργείο Μεταφορών και την απόφαση του Γιάννη Ραγκούση να συγκρουστεί με τις συντεχνείες, όπως δήλωσε και ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του. Και ακριβώς επειδή θεωρούσε τον πρώην γενικό γραμματέα εκπρόσωπο του παλιού και συντεχνιακού ΠΑΣΟΚ έκρινε οτι δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του γενικού γραμματέα του υπουργείου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ