Το εθνικιστικό τατουάζ στο χέρι της Ραχήλ Μακρή -Τι μας θυμίζει [εικόνες] - iefimerida.gr

Το εθνικιστικό τατουάζ στο χέρι της Ραχήλ Μακρή -Τι μας θυμίζει [εικόνες]

Το εθνικιστικό τατουάζ στο χέρι της Ραχήλ Μακρή -Τι μας θυμίζει [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα εθνικιστικό τατουάζ «χτύπησε» στο χέρι της η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή. Πρόκειται για την περικεφαλαία που φορούσαν οι Σπαρτιάτες στρατιώτες και πάνω της έχει το γράμμα «Λ» των Λακεδαιμoνίων.

Αν και το τατουάζ που επέλεξε η κυρία Μακρή είναι ένα καθαρά εθνικό-ελληνικό σύμβολο, το κακό είναι πως τα τελευταία χρόνια παρόμοια σχέδια και σύμβολα τα έχουν οικειοποιηθεί αυθαιρέτως οπαδοί και μέλη της Χρυσής Αυγής στην προσπάθεια τους να εκφράσουν την εθνικιστική και φασιστική τους ιδεολογία.

Μάλιστα το διαδίκτυο κατακλύζεται από φωτογραφίες μελών και οπαδών της οργάνωσης που είτε έχουν αντίστοιχα τατουάζ, είτε χρησιμοποιούν ομοιώματα περικεφαλαίων και ασπίδων με την επιγραφή «Λ», όπως ακριβώς και το τατουάζ της κυρίας Μακρή.

Ενδεικτικά κάποια τατουάζ μελών της ΧΑ είχε παρουσιάσει το περιοδικό «Αντεπίθεση».

Ομοιώματα του στρατιωτικού εξοπλισμού των Σπαρτιατών τα είχαν χρησιμοποιήσει και είχαν φωτογραφηθεί με αυτά μέλη της οργάνωσης στην «Εθνικιστική Κατασκήνωση Κρήτης» στην Κίσσαμο Χανίων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ