Παρανοϊκό: Αμερικανός θέλει να παντρευτεί το λάπτοπ του που είναι «φορτωμένο» με πορνογραφικό υλικό [εικόνα] - iefimerida.gr

Παρανοϊκό: Αμερικανός θέλει να παντρευτεί το λάπτοπ του που είναι «φορτωμένο» με πορνογραφικό υλικό [εικόνα]

Παρανοϊκό: Αμερικανός θέλει να παντρευτεί το λάπτοπ του που είναι «φορτωμένο» με
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το όνειρο του Κρις Σέβιερ είναι να ενωθεί με τα «ιερά δεσμά του γάμου» με τον φορητό υπολογιστή του, που είναι γεμάτος πορνογραφικό υλικό. Όπως ήταν αναμενόμενο αντιμετώπισε προβλήματα.

Ο Αμερικανός από τη Γιούτα άρχισε δικαστικό πόλεμο, όταν οι αρχές της Πολιτείας, αρνήθηκαν να του δώσουν άδεια γάμου για να παντρευτεί το MacBook του, όπως γράφει η αγγλική Metro.

Ο πρώην δικηγόρος του εξηγεί ότι ο έρωτάς του για τη «σύζυγο -λάπτοπ» είναι αντίστοιχος με των ομοφυλόφιλων ζευγαριών, που επίσης δεν επιτρέπεται να παντρευτούν στην Γιούτα. Ο ίδιος ο Σέβιερ κατηγορεί την Πολιτεία ότι κάνει διακρίσεις σε βάρος του.

Ο Κρις Σέβιερ:

Παρανοϊκό: Αμερικανός θέλει να παντρευτεί το λάπτοπ του που είναι «φορτωμένο» με πορνογραφικό υλικό [εικόνα]  | iefimerida.gr 0

Δεν είναι, πάντως, η πρώτη φορά που εμπλέκεται σε δικαστική διαμάχη για ανάλογη υπόθεση. Στο παρελθόν είχε κατηγορήσει την Apple για τον εθισμό του στο διαδικτυακό πορνό, γιατί η εταιρεία - όπως ισχυρίστηκε- δεν έβαλε «ασφαλή λειτουργία» (safe mode) στο λάπτοπ του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ