Το ζευγάρι που αποχώρησε από το Just The 2 Of Us -Tα καρφιά του Θεοφάνους και οι... λιποθυμίες της Μακρυπούλια [εικόνες] - iefimerida.gr

Το ζευγάρι που αποχώρησε από το Just The 2 Of Us -Tα καρφιά του Θεοφάνους και οι... λιποθυμίες της Μακρυπούλια [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τελευταίο ήταν για τον Γιώργο Γιαννιά και την Ράνια Κωστάκη, το χθεσινό live του Just The 2 Of Us το οποίο, με εξαίρεση κάποια καρφιά του Γιώργου Θεοφάνους προς την παραγωγή του σόου, κύλησε από ήρεμα έως άνευρα.

Η αποχώρηση της βραδιάς

Αν και καλοί φωνητικά, αλλά όχι ιδιαίτερα εντυπωσιακοί σκηνικά, οι Ράνια Κωστάκη και Γιώργος Γιαννιάς δεν έπεισαν ή, μάλλον, δεν άρεσαν στο κοινό τραγουδώντας το «Σε όποιον αρέσουμε» και έτσι στο τέλος της βραδιάς είδαν την πόρτα της αποχώρησης.

Τα «καρφιά» Θεοφάνους στην παραγωγή

Μόνο... πιπεράτο περιστατικό της χθεσινής βραδιάς τα «καρφιά» του Γιώργου Θεοφάνους στην παραγωγή του σόου που έκαναν την Ζέτα Μακρυπούλια να δηλώνει πως θα λιποθυμίσει.

«Δεν μας λυπάται αυτή η παραγωγή με τα τραγούδια που μας βάζει» είπε χαρακτηριστικά ο συνθέτης σχετικά με το ισπανικό τραγούδι που ερμήνευσαν η Χριστίνα Πολίτη και ο Στέλιος Διονυσίου.«Δεν είναι θέμα τηλεθέασης… πάντα ζητάτε κάτι διαφορετικό και αυτό ήταν κάτι διαφορετικό» του απάντησε η Ζέτα Μακρυπούλια με τον συνθέτη να της ανταπαντά: «Απλό τραγούδι ήταν, ας μην λέμε ότι όλα τα τραγούδια είναι δύσκολα…απλά είναι εκτός τόπου και χρόνου! Αν μας ενδιέφερε η τηλεθέαση του 75-125… την πιάσαμε». Η παρουσιάστρια τότε έπιασε το κεφάλι της λέγοντας: «Πω πω καρφί γι’ αυτήν την παραγωγή, Παναγία μου!» και λίγο μετά είπε: «Θα λιποθυμήσω, ναι ναι το νιώθω. Σταυρώστε την παραγωγή!».

Το look της Ζέτας Μακρυπούλια

Μπορεί η χθεσινή εμφάνιση της Ζέτας Μακρυπούλια να μην ήταν τόσο λαμπερή όσο οι προηγούμενες, ωστόσο, η παρουσιάστρια μέσα στο ασύμμετρο μωβ φόρεμα του σχεδιαστή Maison Rabih Kayrouz ήταν όπως πάντα όμορφη και λαμπερή. Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο της εμφάνισής της, βέβαια, ήταν τα δαχτυλίδια στο χρώμα και σχήμα της ανεμώνης -από 18 καράτια- του σχεδιαστή-γλύπτη κοσμημάτων Φανουράκη.

Το ζευγάρι που αποχώρησε από το Just The 2 Of Us -Tα καρφιά του Θεοφάνους και οι... λιποθυμίες της Μακρυπούλια [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Το ζευγάρι που αποχώρησε από το Just The 2 Of Us -Tα καρφιά του Θεοφάνους και οι... λιποθυμίες της Μακρυπούλια [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ