Ο Χάρι Πότερ σε χρειάζεται - iefimerida.gr

Ο Χάρι Πότερ σε χρειάζεται

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν θα χρειαστεί να ανέβετε σε ιπτάμενη σκούπα, να εκπαιδευτείτε σε μαγικά ξόρκια και να αντιμετωπίσετε εχθρούς με υπερφυσικές ιδιότητες. Ο Χάρι Πότερ αναζητά απλώς προσωπικό για να στελεχώσει το θεματικό του πάρκο στη Βρετανία, το οποίο θα ανοίξει τις πόρτες του για το κοινό την άνοιξη του 2012.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του www.wbstudiotour.co.uk οι επισκέπτες μπορούν να βρουν πληροφορίες για το πάρκο, την τοποθεσία του, να κλείσουν εισιτήρια on line, αλλά και ευκαιρίες καριέρας! Από ανώτερα στελέχη, μέχρι και υπάλληλοι καταστημάτων μπορούν να στείλουν βιογραφικό και ποιος ξέρει, ο Χάρι Πότερ μπορεί να τους προσλάβει! Ίσως μάλιστα για κάποιους να είναι μία «μαγική» ευκαιρία καριέρας.

Ο Χάρι Πότερ σε χρειάζεται | iefimerida.gr 0

Τα στούντιο της Warner Brothers δίνουν τη δυνατότητα στους θαυμαστές του ήρωα της Τζ.Κ. Ρόουλινγκ, να περιηγηθούν τους χώρους όπου γυρίστηκαν οι κινηματογραφικές ταινίες, να δουν από κοντά το τεχνολογικό τους background και να πάρουν μια γεύση από τη... μαγεία που έφερε και τις οκτώ ταινίες της σειράς στο τοπ-20 του βρετανικού box office όλων των εποχών.

Η δημιουργία του θεματικού πάρκου «Studio Tour London - The Making of Harry Potter» ήταν ένα λογικό βήμα, καθώς η ζήτηση για οτιδήποτε σχετικό με τον Χάρι Πότερ στην Αγγλία ήταν μεγάλη. Χαρακτηριστικό είναι ότι η επισκεψιμότητα του κάστρου Αλνγουικ στο Νόρθαμπερλαντ, όπου γυρίστηκαν σκηνές από τις δύο πρώτες ταινίες, αυξήθηκε κατά 120%.

Ο σκηνογράφος των οκτώ ταινιών Στιούαρτ Κρεγκ ανέλαβε να δημιουργήσει ξανά τη σχολή Χόγκουαρτς και άλλα μέρη από τον μαγικό κόσμο του Χάρι Πότερ σε μια τεράστια πρώην αποθήκη στο Λίβσντεν, νοτιοδυτικά του Λονδίνου.

Τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα προς πώληση από τις 13 Οκτωβρίου και θα κοστίζουν 28 λίρες για τους ενήλικους και 21 για τα παιδιά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ