Στη φόρα τα άπλυτα του Μπραντ Πιτ -Ο διαγωνισμός απλυσιάς που έκανε με γνωστό ηθοποιό και τα βρόμικα παιχνίδια τους - iefimerida.gr

Στη φόρα τα άπλυτα του Μπραντ Πιτ -Ο διαγωνισμός απλυσιάς που έκανε με γνωστό ηθοποιό και τα βρόμικα παιχνίδια τους

Στη φόρα τα άπλυτα του Μπραντ Πιτ -Ο διαγωνισμός απλυσιάς που έκανε με γνωστό ηθ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ηταν λίγοι μήνες πριν όταν η Αντζελίνα Τζολί είχε κάνει μία δήλωση σοκ για τον αγαπημένο της Μπραντ Πιτ. «Βρωμάει σαν τσοπανόσκυλο! Εχει διακόψει κάθε σχέση με το σαπούνι» είχε αναφέρει η διάσημη ηθοποιός απομυθοποιώντας την εικόνα που είχαν «χτίσει» εκατομμύρια γυναίκες στον κόσμο.

Τις τελευταίες ημέρες, η είδηση αυτή φαίνεται να επιβεβαιώνεται και δια στόματος ενός άλλου γνωστού ηθοποιού, ο οποίος έβγαλε στη φόρα τα άπλυτα του Μπραντ Πιτ.

Ο λόγος για τον πρωταγωνιστής της αγαπημένες σειράς των εφήβων «Χτυποκάρδια στο Beverly Hills», Τζέισον Πρίσλεϊλ ο οποίος στη βιογραφία του αποκάλυψε πώς μαζί με τον Μπραντ Πιτ έκαναν διαγωνισμό απλυσιάς. Μάλιστα, νικητής «βραβευόταν» πάντα ο αγαπημένος σήμερα της Αντζελίνα Τζολί. Οι δύο ηθοποιοί είχαν βρεθεί κάτω από την ίδια στέγη, στα πρώτα βήματα της καριέρας τους, παίζοντας διάφορα «βρώμικα» στην κυριολεξία παιχνίδια.

«Ετσι, για πλάκα, κάναμε διαγωνισμούς για το ποιος θα άντεχε περισσότερο καιρό χωρίς να πλυθεί ή να ξυριστεί. Ο Brad κέρδιζε συνέχεια», γράφει, μεταξύ άλλων, ο Jason, ο οποίος δεν δίστασε να μιλήσει για την απλυσιά τους και σε τηλεοπτική συνέντευξη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ