Γενικός Διευθυντής μέσων ενημέρωσης του ΔΟΛ ο Χρήστος Μεμής -Ποιοι είναι υποψήφιοι για να τον αντικαταστήσουν στα ΝΕΑ - iefimerida.gr

Γενικός Διευθυντής μέσων ενημέρωσης του ΔΟΛ ο Χρήστος Μεμής -Ποιοι είναι υποψήφιοι για να τον αντικαταστήσουν στα ΝΕΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Χρήστος Μεμής φεύγει από τα ΝΕΑ και γίνεται γενικός διευθυντής μέσων ενημέρωσης του ΔΟΛ. Η διαπραγμάτευση με τον Σταύρο Ψυχάρη ήταν σε εξέλιξη για δύο μήνες και ο νέος Γενικός Διευθυντής, ουσιαστικά, θα προσπαθήσει να ενοποιήσει όλο το περιεχόμενο και την εικόνα του ΔΟΛ σε όλα τα μέσα και να συντονίσει Ιντερνετ και εφημερίδες του οργανισμού.

Σε ότι αφορά την διεύθυνση των ΝΕΩΝ υπάρχουν δύο σενάρια:

Το πρώτο (που φέρεται να προτείνει ο Χρήστος Μεμής) είναι οι Νότης Παπαδόπουλος και Στέφανος Τζανάκης να παραμείνουν διευθυντές σύνταξης χωρίς να αναπληρωθεί η θέση του διευθυντή και

Το δεύτερο (που προτείνει ο Σταύρος Ψυχάρης) είναι να αναλάβει ένας εκ των δύο διευθυντής ενώ σαν αουτσάιντερν για τη θέση του διευθυντή, σε περίπτωση που υπάρξει, ακούγεται το όνομα του συντάκτη και αρθρογράφου της εφημερίδας Δημήτρη Μητρόπουλου.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εφημερίδα Τα Νέα ΔΟΛ Χρήστος Μεμής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ