Ο Τζον Κέρι και το τόπι -Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ κάνει κόλπα με την μπάλα για να ξεμουδιάσει [εικόνες]

Βρίσκεται διαρκώς μέσα σε ένα αεροπλάνο, κάνοντας ταξίδια για διπλωματικούς λόγους σε όλο τον κόσμο. Μέχρι τώρα, ο Τζον Κέρι έχει πάει σε σχεδόν 50 χώρες, στον περίπου ενάμιση χρόνο που είναι υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ. Λογικό είναι λοιπόν, να μην χάνει ευκαιρία για να ξεμουδιάσει όταν αυτή του δίνεται.

Κάτι τέτοιο έκανε και στο ταξίδι της επιστροφής από την Ανγκόλα προς την Ουάσιγκτον. Στη στάση που πραγματοποίησε το αεροσκάφος στο Πράσινο Ακρωτήρι για ανεφοδιασμό, ο Κέρι βγήκε μαζί με τους υπόλοιπους από το αεροσκάφος για να πάρει καθαρό αέρα. Ενα από τα στελέχη του εμφάνισε ξαφνικά μία μπάλα ποδοσφαίρου και άρχισε να την κλωτσάει, με τον υπουργό Εξωτερικών να μπαίνει γρήγορα στο παιχνίδι, ενώ συνέχισε να μιλά απτόητος στο τηλέφωνο όπως αναφέρει το AFP.

Αλλωστε, ο Κέρι- όπως έδειξε- δεν έχει ξεχάσει τα κόλπα με την μπάλα, μια και έπαιζε ποδόσφαιρο στα φοιτητικά του χρόνια στο Yale. Μάλιστα, ο ίδιος ανέβασε στο Twitter μία από τις φωτογραφίες που παίζει μπάλα για να ξεμουδιάσει στο Πράσινο Ακρωτήρι, σημειώνοντας ότι ανυπομονεί για την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ