Ανθρωποι που επιλέγουν προϊόντα χωρίς γλουτένη, δεν έχουν ιδέα τι είναι -Ενα διαφωτιστικό γκάλοπ [βίντεο] - iefimerida.gr

Ανθρωποι που επιλέγουν προϊόντα χωρίς γλουτένη, δεν έχουν ιδέα τι είναι -Ενα διαφωτιστικό γκάλοπ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν για τον οποιοδήποτε λόγο ορκιστείτε να μείνετε μακριά από ένα συγκεκριμένο τρόφιμο, να είστε έτοιμοι ότι θα υπάρχουν και άνθρωποι που θα σας ζηγτήσουν να τους εξηγήσετε το λόγο.

Ο τηλεοπτικός Αμερικανός αστέρας Jimmy Kimmel είχε την εντύπωση ότι όσοι επιλέγουν προϊόντα χωρίς γλουτένη, δεν γνώριζαν καν τι είναι αυτή η άγνωστη πρωτείνη. Όταν λοιπόν βγήκε στους δρόμους, όπως αναφέρει ρεπορτάζ της Huffington Post, οι υποψίες του επιβεβαιώθηκαν.

Για την ιστορία η Γλουτένη είναι πρωτεΐνη του ενδοσπερμίου του μαλακού σιταριού, κριθαριού και σίκαλης, η οποία αποτελείται από τη γλοιαδίνη και γλουτελίνη. Σε μια ομάδα ανθρώπων ωστόσο δημιουργεί δυσανεξία που ονομάζεται κοιλιοκάκη και στομαχο-εντερικά προβλήματα.

Δείτε το σχετικό γκάλοπ:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Jimmy Kimmel γκάλοπ γλουτένη δυσανεξία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ