Γελάνε στη Γαλλία: Η εφημερίδα Le Monde έσβησε σκίτσο όπου ο Ολάντ κάνει άγριο σεξ με τη γαλλική Δημοκρατία [εικόνες] - iefimerida.gr

Γελάνε στη Γαλλία: Η εφημερίδα Le Monde έσβησε σκίτσο όπου ο Ολάντ κάνει άγριο σεξ με τη γαλλική Δημοκρατία [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η εφημερίδα Le Monde έσβησε την Τρίτη ένα σκίτσο του διάσημου σκιτσογράφου Plantu το οποίο έδειχνε τον Φρανσουά Ολάντ να κάνει άγριο σεξ με τη γαλλική Δημοκρατία.

Ωστόσο, το πρωτότυπο σκίτσο διέρρευσε αφού η εφημερίδα έστειλε την πρώτη έκδοση στους συνδρομητές. Ωρες αργότερα, όταν η διεύθυνση της Le Monde πήρε είδηση τι είχε συμβεί, αναγκάστηκε να σβήσει πρόχειρα τον Ολάντ από το σκίτσο, αφήνοντας ίχνη που προκαλούν ακόμη περισσότερο γέλιο.
Η ίδια η εφημερίδα ανακοίνωσε ότι το σκίτσο ήταν σοκαριστικό και ότι ο ίδιος ο Plantu το αναγνώρισε.
Στο σκίτσο, βέβαια, τα πράγματα δεν είναι καλύτερα για τον Φρανσουά Ολάντ. Εικονίζεται σε πρώτο πλάνο, σε βιτρίνα, με τατουάζ στο στήθος που γράφουν «Ανάπτυξη» και «Ολα θα πάνε καλύτερα». Ενα ζευγάρι εργάτες περνάνε μπροστά του και λένε:
«Το γλώσσα είναι αυτή;»
«Δεν μιλάει την ίδια γλώσσα με εμάς».
Στο πίσω πλάνο αυτού του σκίτσου ο Ολάντ εικονίζεται να κάνει άγριο σεξ με την Μαριάν, την γαλλική Δημοκρατία.
Η εφημερίδα ζήτησε από τον Plantu να σβήσει το επίμαχο σημείο αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα είχε υπολογίσει. Ο Ολάντ στην τελική έκδοση της εφημερίδας φαίνεται πετσοκομμένος, αλλά όλοι οι Γάλλοι ξέρουν τώρα τι συνέβη.

Αριστερά το πρωτότυπο σκίτσο, δεξιά το σβησμένο:

Αυτό είναι ολόκληρο το σκίτσο στην εφημερίδα. Ο Ολάντ έχει «εξαφανιστεί», έμεινε ένα ίχνος γυναίκας στα τέσσερα, αλλά της αφαιρέθηκε και το καπελάκι που δείχνει ότι πρόκειται για τη γαλλική Δημοκρατία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ