Οδοιπορικό στην Παταγονία: Μοναδικός διαδραστικός χάρτης αποκαλύπτει την ομορφιά των Ανδεων - iefimerida.gr

Οδοιπορικό στην Παταγονία: Μοναδικός διαδραστικός χάρτης αποκαλύπτει την ομορφιά των Ανδεων

Οδοιπορικό στην Παταγονία: Μοναδικός διαδραστικός χάρτης αποκαλύπτει την ομορφιά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παταγονία, η θρυλική γη της άγριας φύσης, των ισχυρών ανέμων και των σκληραγωγημένων γκάουτσος, αποτελεί ένα από τα πιο εντυπωσιακά φυσικά τοπία στον κόσμο.

Παγετώνες που τροφοδοτούν τα ποτάμια, απάτητα και απόκρυμνα βουνά, αγέλες με μακρύλαιμα γουανάκος καλπάζουν στα λιβάδια και κόνδορες των Ανδεων διασχίζουν τον ουρανό.

Από το 2004, η ομάδα Conservacion Patagonica (Διατήρηση της Παταγονίας) έχει επικεντρωθεί στην δημιουργία του μελλοντικού Εθνικού Πάρκου της Παταγονίας, έναν από τους πιο οικολογικά κρίσιμους τομείς της περιοχής.

Αυτό το 650.000 στρεμμάτων πάρκο για το κοινό θα ενώσει τα Εθνικά Πάρκα του Ταμάνγκο και του Τζειμένι και την κοιλάδα Chacabuco, έναν πρώην βοσκότοπο που αναρρώνει από την υπερβόσκηση.

Ο διαδραστικός χάρτης παρέχει εικόνες 360 μοιρών για αρκετά σημείο της Παταγονίας δίνοντας μία μοναδική αίσθηση του πάρκου, ακόμα κι αν βρίσκεστε χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά.

Δείτε τον διαδραστικό χάρτη εδώ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ