Περίεργη δήλωση Σταθάκη: Πότε θα αμφισβητήσουμε την κυβέρνηση - iefimerida.gr

Περίεργη δήλωση Σταθάκη: Πότε θα αμφισβητήσουμε την κυβέρνηση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, με παρέμβασή του, έβαλε μια νέα διάσταση για τις προϋποθέσεις να αμφισβητηθεί η κυβέρνηση μετά τις ευρωεκλογές. Επεσήμανε ότι δεν τίθεται θέμα νομιμοποίησης της κυβέρνησης, παρά μόνο αν το άθροισμα ΝΔ-Ελιάς είναι χαμηλότερο από το ποσοστό που θα καταγράψει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα θέσει ζήτημα κυβερνητικής νομιμοποίησης εάν το άθροισμα των ποσοστών των δυο κομμάτων ΝΔ- ΠΑΣΟΚ είναι χαμηλότερο από το ποσοστό που θα καταγράψει το βράδυ της 25ης Μαΐου το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις ευρωεκλογές, δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Mega ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Σταθάκης.

Σε διευκρινιστική ερώτηση που δέχθηκε, επέμεινε στο άθροισμα των ποσοστών των δύο κυβερνητικών εταίρων λέγοντας: «Τον Ιούνιο του 2012 τα δύο κόμματα συγκέντρωσαν ένα ποσοστό μη αμφισβητήσιμο. Το πώς το συγκέντρωσαν είναι άλλο θέμα, πάντως το συγκέντρωσαν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ