Ο πιο... αξιολύπητος άνδρας στην ιστορία - Αιχμαλώτισε την πρώην σύζυγό του σε κελάρι - iefimerida.gr

Ο πιο... αξιολύπητος άνδρας στην ιστορία - Αιχμαλώτισε την πρώην σύζυγό του σε κελάρι

Ο πιο... αξιολύπητος άνδρας στην ιστορία - Αιχμαλώτισε την πρώην σύζυγο του σε κ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας χωρισμός μπορεί μερικές φορές να οδηγήσει σε απόγνωση. Η διαχείριση μιας ερωτικής απογοήτευσης είναι πραγματικά δύσκολη και ομολογουμένως δεν μπορούν όλοι οι άνθρωποι να την αντιμετωπίσουν με την ίδια αποτελεσματικότητα. Ωστόσο, όσο... αδικημένος και να ένιωσε ο κύριος Λιν Νταζούν από την ίδια του τη ζωή, όσο «θολωμένο» και να ήταν το μυαλό του μετά το δεύτερο χωρισμό του, η ενέργεια του ήταν πραγματικά απαράδκετη.

Λίγες μέρες αφού χώρισε με τη δεύτερη γυναίκα του, ο 40χρονος Κινέζος συνομίλησε με την... πρώτη του πρώην σύζυγο και κανόνισε ένα ραντεβού στο σπίτι του. Η άτυχη γυναίκα δεν θα μπορούσε να φανταστεί αυτό που της επιφύλασσε ο διεστραμμένος πρώην σύζυγος της. Κατασκευάζοντας ένα κελάρι στο υπόγειο του σπιτιού του, είχε ως στόχο να κρατήσει για πάντα μαζί του την πρώην του, ακόμα και σαν αιχμάλωτο.

Απειλώντας τη πως θα την σκοτώσει, δεν της άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης. Η γυναίκα αναγκάστηκε να παραμείνει στο σπίτι. Οσο ο Λιν Νταζούν ήταν εκεί, αυτή μπορούσε να περιφέρεται κανονικά στους χώρους της κατοικίας. Οταν όμως ο... συγκάτοικος της έλειπε, τότε έμενε όλη την ώρα κλειδωμένη στο κελάρι.

Φοβισμένη για τη σωματική της ακεραιότητα, η γυναίκα δεν προσπάθησε ούτε μια φορά να δραπετεύσει από το σπίτι του αρρωστημένου πρώην της. Για καλή της τύχη όμως, μια απρόσμενη επίσκεψη αστυνομικών στο σπίτι του 40χρονου την έσωσε από την αιχμαλωσία. Οι αστυνομικοί δεν είχαν ιδέα για το τί συμβαίνει στο σπίτι που επισκέφτηκαν καθώς πραγματοποιούσαν μια απλή απογραφή, όμως η νευρική συμπεριφορά του κυρίου Νταζούν ώθησε τις αρχές να ελέγξουν καλύτερα το σπίτι.

Εισερχόμενοι στο χώρο, παρατήρησαν μια περίεργη μικρή πόρτα στο έδαφος του σπιτιού. Ανοίγοντας την, έμειναν άφωνοι αντικρίζοντας την αιχμάλωτο που ήταν δεμένη και φιμωμένη. Αφού έγινε η εξακρίβωση στοιχείων και συνδυάστηκε το γεγονός με τις καταγγελίες που είχαν κάνει συγγενείς και κοντινά άτομα της 35χρονης, ο Λιν Νταζούν οδηγήθηκε στο τμήμα.

Μιλώντας για το τραγικό γεγονός, ο αστυνομικός που εξιχνίασε την υπόθεση δήλωσε πως: «Είχε εμμονή μαζί της και δεν μπορούσε να δεχτεί ότι τον είχε χωρίσει. Ετσι αποφάσισε να την φυλακίσει. Απειλώντας τη πως θα τη σκοτώσει, δεν της άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης. Οταν επισκεφτήκαμε το σπίτι του, εμφανίστηκε πολύ τρομαγμένος. Μπήκαμε μέσα και ακούσαμε ένα περίεργο θόρυβο. Ανοίγοντας τη πόρτα που οδηγούσε στο υπόγειο δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε στα μάτια μας. Ο κύριος Λιν Νταζούν μάλλον δεν ήταν καλός στο να κρατάει τις συζύγους του.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ