Μία νύχτα στο μουσείο: Ενα υπερπολυτελές ξενοδοχείο με σπηλιές που κοστίζουν 1.400 ευρώ τη βραδιά [εικόνες&βίντεο] - iefimerida.gr

Μία νύχτα στο μουσείο: Ενα υπερπολυτελές ξενοδοχείο με σπηλιές που κοστίζουν 1.400 ευρώ τη βραδιά [εικόνες&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τους λάτρεις της ιστορίας που αρέσκονται να απολαμβάνουν τις πολυτέλειες σε μαγευτικά τοπία και πανάκριβα ξενοδοχεία, αυτό είναι σίγουρα το απόλυτο μέρος διαμονής. Το ανακαινισμένο «Museum Hotel» βρίσκεται στην πανέμορφη Καππαδοκία πάνω στα συντρίμμια κουβαλώντας στην πλάτη του χιλιάδες χρόνια ιστορίας.

Πρόκειται για το πρώτο υπερπολυτελές ξενοδοχείο της περιοχής, που μπορεί να συνδυάσει ξενάγηση σε ιστορικά τοπία και άνεση. Η ιστορία της περιοχής ξεπηδά μέσα από την εσωτερική και εξωτερική αρχιτεκτονική του. Δεν ονομάζεται άλλωστε τυχαία «μουσείο». Το κάθε δωμάτιο έχει τον δικό του χαρακτήρα, σύμφωνα με την Daily Mail, ενώ η σκαλιστή πέτρα και η τεχνοτροπία που κατασκευάστηκαν, κάνει τα δωμάτια να μοιάζουν με σπηλιά «χωμένη» στα βράχια. Ωστόσο, το κόστος διαμονής είναι πολύ περισσότερο από αυτό μίας επίσκεψης σε μουσείο, καθώς η τιμή του ανέρχεται στα 1.200 ευρώ τη βραδιά.

Εντούτοις, η μεγάλη ανταμοιβή για τον επισκέπτη είναι κυρίως η αναβίωση της ιστορίας, καθώς στο σημείο που είναι χτισμένο το ξενοδοχείο πριν από χιλιάδες χρόνια συνήθιζαν να ζουν σε σπηλιές Πέρσες και Ρωμαίοι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ