Ψαράς σώζει βάτραχο που τον κατάπιε αμάσητο μια πέρκα [εικόνα] - iefimerida.gr

Ψαράς σώζει βάτραχο που τον κατάπιε αμάσητο μια πέρκα [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τύχη βουνό είχε ένα βάτραχος, τον οποίο μόλις είχε κατραβροχθίσει μια πέρκα, αλλά για κακή της τύχη πιάστηκε στο αγκίστρι ενός ερασιτέχνη ψαρά στην Αυστραλία.

Ο ψαράς μόλις τράβηξε το αγκίστρι, είδε κάτι πράσινο στο λαιμό του ψαριού. Αρχικά νόμιζε ότι είναι γρασίδι, στη συνέχεια όμως είδε κάτι σαν κεφάλι που φάνηκε να του... χαμογελά. Τελικά, ήταν η τύχη που χαμογελούσε στο βατραχάκι. Όταν έκπληκτος τον είδε ο ψαράς, του χάρισε τη ζωή και την ελευθερία του. Πρώτα όμως φρόντισε να τον φωτογραφίσει.

Ψαράς σώζει βάτραχο που τον κατάπιε αμάσητο μια πέρκα  [εικόνα]  | iefimerida.gr 0

Έχοντας πάντα μια φωτογραφική μηχανή πάνω του για να απαθανατίζει τις καλές «ψαριές» του, φωτογράφισε την πέρκα με το βάτραχο στο στόμα και ανέβασε τη φωτογραφία στο Facebook. Το «ζευγάρι» πέρκα και βάτραχος κέρδισαν 40.000 Like και περισσότερα από 2.000 σχόλια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ