Η κρίση λυγίζει και τους πρίγκιπες; Ο Γουίλιαμ πετάει με απλό εισιτήριο οικονομικής θέσης [εικόνα] - iefimerida.gr

Η κρίση λυγίζει και τους πρίγκιπες; Ο Γουίλιαμ πετάει με απλό εισιτήριο οικονομικής θέσης [εικόνα]

Η κρίση λυγίζει και τους πρίγκιπες; Ο Γουίλιαμ πετάει με απλό εισιτήριο οικονομι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ετριβαν τα μάτια τους οι επιβάτες της εσωτερικής πτήσης για Ντάλας, αφού δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως ο άνθρωπος που καθόταν δίπλα στο παράθυρο της καμπίνας στην οικονομική θέση, ήταν ο πρίγκηπας Γουίλιαμ. Ο ίδιος επέστρεφε από τον γάμο ενός πολύ καλού οικογενειακού φίλου και αποφάσισε να κάνει «εκπτώσεις» στα εισιτήριά του κλείνοντας ένα στην οικονομική θέση.
Κατά την διάρκεια της πτήσης προς το Ηνωμένο Βασίλειο, ο Γουίλιαμ είχε ανταπόκριση από το Μέμφις στο Ντάλας με την American Airlines. Ετσι, ο 31χρονος χρειάστηκε να αλλάξει αεροπλάνο και να επιβιβαστεί στην ανταπόκριση. Ντυμένος κομψά και κρατώντας μόνο την χειραποσκευή του, επιβιβάστηκε από διαφορετική πύλη, την στιγμή που ήταν περιστοιχισμένος από την ασφάλειά του. Την φωτογραφία τράβηξε η ρεπόρτερ της Αμερικανικής τηλεόρασης Elli Ross, όπως αναφέρει η DailyMail, την οποία ανέβασε λίγο πριν ξεκινήσει η πτήση στον λογαριασμό της.

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον Γουίλιαμ να ταξιδεύει στην οικονομική θέση, καθώς το 2011 μαζί με την σύζυγό του προκειμένου να παραβρεθούν σε ακόμη έναν γάμο είχαν χρεωθεί εισιτήρια οικονομικής θέσης εκπλήσσοντας τους επιβάτες.

Βέβαια, δεν ήταν λίγοι οι «κακοί» ο οποίο ανέφεραν ότι το γεγονός ότι ο πρίγκιπας πετάει φθηνά οφείλεται στο γεγονός ότι ο λογαριασμός που πρέπει να πληρώνει ο πρίγκιπας για τους σωματοφύλακές του είναι αρκετά «αλμυρός» και για τον λόγο αυτό επέλεξε να κόψει κάποια από τα έξοδα.

Για την ιστορία το εισιτήριο φέρεται να κόστισε περίπου 30 ευρώ.

Η κρίση λυγίζει και τους πρίγκιπες; Ο Γουίλιαμ πετάει με απλό εισιτήριο οικονομικής θέσης [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ