Ο 7χρονος που είναι αλλεργικός στον ...εαυτό του -Μια απίστευτη και σπάνια περίπτωση [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο 7χρονος που είναι αλλεργικός στον ...εαυτό του -Μια απίστευτη και σπάνια περίπτωση [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Junior Rucroft αντιμετωπίζει τον κίνδυνο μιας απειλητικής για τη ζωή του αντίδρασης από κρίση άσθματος κάθε μέρα και έχει εισαχθεί στο νοσοκομείο περισσότερες από 50 φορές.

Κι αυτό γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι που υποφέρουν από αλλεργίες, συχνά απέχουν από εκείνα που τους την προκαλούν. Ο 7χρονος ωστόσο δεν μπορεί καθώς είναι αλλεργικός στον ...εαυτό του!

Ο ανήλικος μαθητής αντιμετωπίζει τον κίνδυνο μιας αντίδρασης απειλητικής για τη ζωή του καθώς το σώμα του αντιδρά άσχημα στις θύλακες των τριχών. Η μητέρα του Junior από το Darlington της Βρετανίας, αέφερε σε βρετανικά Μέσα ότι δεν μπορούσε να πιστέψει τους γιατρούς όταν της ανακοίνωσαν ότι ο γιος της είναι αλλεργικός στο ίδιο του το σώμα.

«Με παίρνουν τηλέφωνο από το σχολείο του γιατί όταν αγχώνεται όταν κάνει τα μαθήματά του, πιάνει τα μαλλιά του. Και στη συνέχεια αγγίζει με τα χέρια το πρόσωπό του. Φυσικά στη συνέχεια πρήζεται», λέει η 31χρονη.

Ο 7χρονος που είναι αλλεργικός στον ...εαυτό του -Μια απίστευτη και σπάνια περίπτωση [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ο 7χρονος που είναι αλλεργικός στον ...εαυτό του -Μια απίστευτη και σπάνια περίπτωση [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ο 7χρονος που είναι αλλεργικός στον ...εαυτό του -Μια απίστευτη και σπάνια περίπτωση [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ