Ρεπόρτερ του Star δεν ξέρει ότι είναι στον αέρα και αρχίζει να τα «χώνει» -Η αντίδραση της Τσαπανίδου [βίντεο] - iefimerida.gr

Ρεπόρτερ του Star δεν ξέρει ότι είναι στον αέρα και αρχίζει να τα «χώνει» -Η αντίδραση της Τσαπανίδου [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια αμήχανη στιγμή είχε στον αέρα της εκπομπής της την Τρίτη η Πόπη Τσαπανίδου, κατά τη διάρκεια σύνδεσης με την ρεπόρτερ του Star στη Θεσσαλονίκη.

Το Live U της Πόπης Τσαπανίδου συνδέθηκε με τη συμπρωτεύουσα, καθώς υπήρχε εκείνη την ώρα σε εξέλιξη συγκέντρωση των παραγωγών λαϊκών αγορών. Και ενώ λάμβαναν κανονικά εικόνα από το λινκ, με τον ήχο δεν λειτουργούσαν όλα ρολόϊ.

Η ρεπόρτερ από τη Θεσσαλονίκη δεν άκουγε την παρουσιάστρια και αφού το διευκρίνισε άρχισε να δίνει το ρεπορτάζ. Συνεχίζοντας, προφανώς, να μην έχει ήχο από το κανάλι και πιστεύοντας ότι δεν βρίσκεται στον αέρα, η δημοσιογράφος από τη συμπρωτεύουσα ακούγεται να αναρωτιέται κάποια στιγμή: «Καλά μας δουλεύουν;».

«Οχι, δεν σας δουλεύουμε. Ραλιώ, δε σας δουλεύουμε και είμαστε στον αέρα» έσπευσε να απαντήσει γρήγορα γρήγορα η Πόπη Τσαπανίδου, για να προλάβει τα... χειρότερα λέγοντας μάλιστα ότι «φαντάζομαι ότι το λέει σε εμάς. Προτιμώ δηλαδή να το λέει σε εμάς».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ