Sex shop το σπίτι του Κύπριου επιχειρηματία που προφυλακίστηκε για όργια με ανήλικες - iefimerida.gr

Sex shop το σπίτι του Κύπριου επιχειρηματία που προφυλακίστηκε για όργια με ανήλικες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκ προκαλούν και οι νέες αποκαλύψεις για τη δράση του 59χρονου Κύπριου επιχειρηματία Ακη Λευκαρίτη, καθώς όπως προκύπτει από τα ευρήματα των ερευνών το σπίτι του μοιάζει με... sex shop, αφού εκεί έχουν βρεθεί πολλά ερωτικά βοηθήματα, αλλά και βιντεοταινίες στις οποίες έχουν καταγραφεί οι ερωτικές του περιπτύξεις με γυναίκες, χωρίς να διευκρινίζεται προς το παρόν αν πρόκειται για ανήλικές ή όχι.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία προκύπτει ότι και τα δύο κορίτσια που συμμετείχαν στα όργια και έχουν καταθέσει στην αστυνομία, η 15χρονη και η 14χρονη, έκαναν χρήση σκληρών ναρκωτικών από πολύ μικρές. Τα κορίτσια φαίνεται ότι προμηθεύονταν κοκαΐνη από τον 35χρονο Νίκο Νικολάου ο οποίος φέρεται να τις ανάγκαζε να εκπορνεύονται για να εξασφαλίζουν τη δόση τους. Για το λόγο αυτό εξετάζεται τώρα το ενδεχόμενο ο επιχειρηματίας Ακης Λευκαρίτης να μην ήταν ο μοναδικός τους πελάτης.

Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, η 15χρονη που κατήγγειλε την υπόθεση στην αστυνομία, το έκανε έπειτα από επεισόδιο που είχε με τον Νικολάου την ώρα που την μετέφερε μαζί με την 14χρονη από το σπίτι του Λευκαρίτη στη Λευκωσία. Ο 35χρονος μάλιστα φέρεται να χτύπησε τη 15χρονη και να τις πήρε τα 150 ευρώ που της είχε δώσει ως αμοιβή ο 59χρονος επιχειρηματίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κύπρος κοκαίνη επιχειρηματίας sex shop
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ