Ετσι είναι η ζωή ενός νάρκισσου -Ο Βρετανός που ξοδεύει το χρόνο του σε ινστιτούτα ομορφιάς, κάνοντας μανικιούρ και μάσκες [εικόνες] - iefimerida.gr

Ετσι είναι η ζωή ενός νάρκισσου -Ο Βρετανός που ξοδεύει το χρόνο του σε ινστιτούτα ομορφιάς, κάνοντας μανικιούρ και μάσκες [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εργάζεται ως στρίπερ, είναι Βρετανός και ομολογουμένως εντυπωσιακής ομορφιάς. Αλλά για το αποτέλεσμα που είναι εμφανέστατο, κοπιάζει ιδιαίτερα.

Όπως εξομολογείται στη Βρετανική Mirror, ο 29χρονος ξοδεύει τουλάχιστον 7 με 8 ώρες την ημέρα για την εμφάνισή του κάνοντας ότι θα έκανε και μια γυναίκα που θα είχε τον τίτλο της κοκέτας. Ο παθιασμένος Matt Dunford, βάφει τις βλεφαρίδες του, ξαπλώνει σε κρεβάτια μαυρίσματος, κάνει μανικιούρ και πεντικιούρ... και σύμφωνα με τον ίδιο, αξίζει τον κόπο.

«Εχω κληρονομήσει καλά γονίδια», καυχιέται ο 29χρονος «έχω όμορφο πρόσωπο και ξέρω πως έχω όμορφα μάτια. Δεν έχω κανένα αρνητικό σημείο επάνω μου για να είμαι ειλικρινής», δηλώνει. Πάντως, ο νεαρός νάρκισσος, δεν επαναπαύεται μόνο στα γενναιόδωρα γονίδια που κληρονόμησε καθώς όπως αναφέρει, ξοδεύει τουλάχιστον 10.000 λίρες Αγγλίας ετησίως για τη διατήρηση της ομορφιάς του ενώ ταυτόχρονα έχει να αντιμετωπίσει και τις ορδές των αντρών που τον ζηλεύουν μιας και οι κοπέλες τους σαγηνεύονται από εκείνον.

Ο 29χρονος ισχυρίζεται μάλιστα ότι δεν τον έχει απορρίψει καμία γυναίκα, είναι ελεύθερος και αντέχει τον πόνο μιας... αποτρίχωσης με κερί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ