Ο ξεπεσμός του Λανς Αρμστρονγκ -Μετά τα μετάλλια της ντροπής, ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής φοράει ποδιά και αλλάζει λάστιχα [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο ξεπεσμός του Λανς Αρμστρονγκ -Μετά τα μετάλλια της ντροπής, ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής φοράει ποδιά και αλλάζει λάστιχα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θα μπορούσε κάλλιστα να θέσει υποψηφιότητα για τον πιο «βρώμικο» αθλητή στην ιστορία του αθλητισμού. Ο παγκόσμιος πρωταθητής πόδηλασίας, Λανς Αρμστρονγκ ο οποίος έχασε όλα του τα μετάλλια που είχε κερδίζει από το 1998 μετά από τη παραδοχή ότι έκανε χρήση απαγορευμένων ουσιών, κάνει τώρα μια νέα στροφή στη καριέρα του.

Ο 42χρονος αθλητής, προσπαθεί να κερδίσει την εύνοια του κοινού με πιο χαλαρούς ρυθμούς. Το παρακάτω βίντεο, που γυρίστηκε για λογαριασμό ενός on line περιοδικού, ο Αμερικανός ποδηλάτης, φοράει καπέλο και ποδιά και δίχνει βήμα-βήμα, πώς γίνεται η αλλαγή ελαστικών σε ποδήλατο.

«Γεια σας, είμαι ο Λάνς Αρμστρονγκ και είμαι 7 φορές νικητής του Γύρου της Γαλλίας», αναφέρει στην εισαγωγή και ακολούθως προσπαθεί να κάνει χιούμορ λέγοντας: «Ε, δεν έγραψα εγώ το σενάριο!».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ