Γιώργος Παππάς: Ο βασιλιάς των συνοικεσίων έχει παντρέψει 16.800 ζευγάρια και συνεχίζει [εικόνες] - iefimerida.gr

Γιώργος Παππάς: Ο βασιλιάς των συνοικεσίων έχει παντρέψει 16.800 ζευγάρια και συνεχίζει [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπάρχουν επαγγελματίες στο χώρο των συνοικεσίων ακόμα και σήμερα; Φυσικά και ο Γιώργος Παππάς είναι η ζωντανή απόδειξη: εργάζεται από τα δεκαοχτώ του στην επιχείρηση που κληρονόμησε από τον παππού του και μέχρι σήμερα έχει καταγράψει 16.800 γάμους στο ενεργητικό του.

Με πεντακόσια ευρώ ετησίως αναλαμβάνει να βρει το άλλο μισό των πελατών του, παρομοιάζοντας τη δουλειά του με ένα ταξιδιωτικό γραφείο: όπως κάποιος πάει για να του οργανώσουν το ταξίδι και να μην ψάχνει στα χαμένα, έτσι ακριβώς συμβαίνει και με το συνοικέσιο. Ακόμη και για τα παιδιά του, είναι βέβαιος πως θα προτιμήσουν να παντρευτούν κατά αυτόν τον τρόπο. Μίλησε για όλα αυτά σε μια απολαυστική συνέντευξη στο Popaganda.

Eξήγησε πώς γίνεται το matchmaking: «Υπάρχει μια φόρμα την οποία οι πελάτες μας συμπληρώνουν με απόλυτη ειλικρίνεια αφού τους δεσμεύει, ο νόμος περί ψευδούς δηλώσεως. Όταν κάποιος πληρώνει ένα Χ ποσό για μια υπηρεσία, όπως είναι η εύρεση συντρόφου στη συγκεκριμένη περίπτωση, δεν θέλει προφανώς να το πετάξει λέγοντας ψέμματα. Μας λέει την αλήθεια για να μπορέσουμε να του βρούμε το ταίρι που του αρμόζει, να συμπίπτουν τα θέλω και οι προτιμήσεις του με το πρόσωπο που θα του προτείνουμε. Πριν λίγο έγραψα ένα πολύ ωραίο παλικάρι, που ο γάμος του έληξε γιατί είναι φανατικός χειμερινός κολυμβητής και η πρώην σύζυγός του δεν μπορούσε να ανεχτεί αυτό του το χόμπι. Τώρα ο άνθρωπος ψάχνει μια κοπέλα που να αθλείται με κάποιο τρόπο, για να μπορεί να τον κατανοήσει, και να μην έχει πρόβλημα να ζήσουν σε κάποιο προάστιο κοντά στη θάλασσα.»

Διαβάστε ΕΔΩ όλη τη συνέντευξη και δείτε τις φωτογραφίες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γάμοι συνοικέσιο popaganda Γιώργος Παππάς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ