Μυστήριο με δολοφονία γυναίκας στη Φλωρεντία -Βρέθηκε σταυρωμένη, γυμνή, με σημάδια σεξουαλικής επίθεσης - iefimerida.gr

Μυστήριο με δολοφονία γυναίκας στη Φλωρεντία -Βρέθηκε σταυρωμένη, γυμνή, με σημάδια σεξουαλικής επίθεσης

Μυστήριο με δολοφονία γυναίκας στη Φλωρεντία -Βρέθηκε σταυρωμένη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκ προκαλεί η είδηση που έρχεται από την Ιταλία, με τη δολοφονία μίας γυναίκας, το άψυχο σώμα της οποίας βρέθηκε σταυρωμένο και γυμνό. Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα ιταλικά πρακτορεία ειδήσεων, η άτυχη γυναίκα ήταν ιερόδουλη, ενώ όπως εκτιμούν οι τοπικές Αρχές, πίσω από το φρικτό έγκλημα βρίσκεται ένας πελάτης της.

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε στη Φλωρεντία, όταν ο δράστης την ακινητοποίησε με μία μεταλλική ράβδο, προκειμένου να την κακοποιήσει σεξουαλικά. Τα ρούχα της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκαν ένα χιλιόμετρα μακριά από το σημείο.

Οι άνδρες της Αστυνομίας έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Πριν από ένα χρόνο άλλη μία γυναίκα βρέθηκε σε παρόμοια στάση. Ευτυχώς, η συγκεκριμένη γυναίκα, η οποία είχε πέσει επίθεση ενός αρρωστημένου άνδρα ήταν ζωντανή. Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, εκτιμούν πως πίσω από αυτές τις επιθέσεις βρίσκεται ένας κατά συρροή δολοφόνος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ