Παύθηκε ο Προκοπάκης από τη θέση του προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της ΝΕΡΙΤ - iefimerida.gr

Παύθηκε ο Προκοπάκης από τη θέση του προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της ΝΕΡΙΤ

Παύθηκε ο Προκοπάκης από τη θέση του προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της ΝΕΡΙ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά βίας ένα 24ωρο έπειτα από την επίσημη έναρξη του προγράμματος της ΝΕΡΙΤ έμεινε στη θέση του ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, Γιώργος Προκοπάκης.

Το Εποπτικό Συμβούλιο της ΝΕΡΙΤ αποφάσισε να παύσει τον κ. Προκοπάκη από τα καθήκοντά του, τα οποία θα ασκεί πλέον η αναπληρώτρια πρόεδρος της εταιρείας, Κατερίνα Ευαγγελάκου. Οπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου, Θόδωρος Φορτσάκης, το υπάρχον σχήμα δεν μπορούσε να λειτουργήσει καθώς υπήρχαν δυσκολίες συνεννόησης και η κατάσταση είχε γίνει αδιέξοδη.

Τα μέλη του Εποπτικού Συμβουλίου έθεσαν μάλιστα ως όρο την απομάκρυνση του κ. Προκοπάκη, διαφορετικά θα υπέβαλαν την παραίτηση τους. Ο κ. Φορτσάκης τόνισε, επίσης, πως η απόφαση είναι θεσμική αποκλείοντας κάθε κυβερνητική παρέμβαση.





Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειδήσεις Γιώργος Προκοπάκης ΝΕΡΙΤ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ