Προθεσμία να απολογηθούν μετά τις ευρωεκλογές έλαβαν οι χρυσαυγίτες βουλευτές -Νέες ύβρεις Παναγιώταρου - iefimerida.gr

Προθεσμία να απολογηθούν μετά τις ευρωεκλογές έλαβαν οι χρυσαυγίτες βουλευτές -Νέες ύβρεις Παναγιώταρου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προθεσμίες για να απολογηθούν στις 6, 10, 12 και 13 Ιούνιου έλαβαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Δημήτρης Κουκουτση, Νίκος Κούζηλος, Ελένη Ζαρούλια και Μιχάλης Αρβανίτης προκειμένου να απολογηθούν για το κακούργημα της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.

Λίγο νωρίτερα, ο προφυλακισμένος Γιάννης Λαγός, με σκοπό να μπλοκάρει την ανάκριση, είχε καταθέσει αίτηση εξαίρεσης των ανακριτριών Κλάπα και Δημητροπούλου, επισημαίνοντας ότι εκφράζουν μεροληπτική διάθεση σε βάρους του, αλλά και σε βάρος της ΧΑ και πως δεν διαχωρίζουν το κόμμα από τη δήθεν εγκληματική οργάνωση.

Αποχωρώντας από το Εφετείο η Ελένη Ζαρούλια έκανε λόγο για πολιτική σκευωρία η οποία έχει καταπέσει υποστηρίζοντας ότι στις 18 και 25 του Μάη ο λαός θα στείλει το μήνυμά του. Ο κ. Κουκούτσης από την πλευρά του έκανε λόγο για «σύγχυση του καθεστώτος», ενώ ο Μιχάλης Αρβανίτης χαρακτήρισε «αστεία, απαράδεκτη και εξωφρενική» την κατηγορία σε βάρος του. Νωρίτερα, προσερχόμενος στα δικαστήρια προκειμένου να εκφράσει τη συμπαράστασή του στους συναδέλφους του που απολογούνταν, ο Ηλίας Παναγιώταρος είχε εκτοξεύει νέες ύβρεις λέγοντας πως «η κατηγορούμενη θα έπρεπε να είναι εδώ, η εισαγγελέας Ευτέρπη Κουτζαμάνη».

Οσον αφορά το αίτημα εξαίρεσης των δύο ανακριτριών που κατέθεσε ο Γιάννης Λαγός, θα συζητηθεί τις επόμενες ημέρες στο συμβουλιο εφετών.

Οι δηλώσεις των βουλευτών της ΧΑ

Ζαρούλια: Η πολιτική σκευωρία εχει καταρρεύσει. Μένει ο ελληνικός λαός να δώσει το δικό του μήνυμα στις 18 & 25 Μαΐου.

Κουκούτσης: Το καθεστώς είναι σε πλήρη σύγχυση. Ο ελληνικός λαός έχει πάρει το μήνυμα και η νίκη θα είναι δική μας.

Κούζηλος: Το καθεστώς Σαμαρά στις εκλογές θα καταρρεύσει. Ο ελληνικός λαός θα καταλάβει την πολιτική σκευωρία.

Αρβανίτης: Πήρα προθεσμία για αυτή την αστεία και εξωφρενικής ιστορία για τις 13 Ιουνίου. Δεν εχω να κάνω άλλη δήλωση. Δηλώσεις θα κάνει ο ελληνικός λαός.

Φωτογραφία: Eurokinssi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ