Τραγικές εικόνες είδαν οι δύτες -Εγκλωβισμένοι στο βυθισμένο σκάφος οι άτυχοι μετανάστες - iefimerida.gr

Τραγικές εικόνες είδαν οι δύτες -Εγκλωβισμένοι στο βυθισμένο σκάφος οι άτυχοι μετανάστες

Τραγικός επίλογος -Εγκλωβισμένοι στο βυθισμένο σκάφος οι άτυχοι μετανάστες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αντιμέτωποι με το χειρότερο σενάριο βρέθηκαν οι δύτες που συμμετέχουν στις έρευνες για τον εντοπισμό των μεταναστών - ναυαγών ανοιχτά της Σάμου, καθώς είδαν εγκλωβισμένους ανθρώπους μέσα στο κουφάρι του σκάφους.

Μάλιστα, εκφράζονται φόβοι για εγκλωβισμό ανθρώπων στο αμπάρι του σκάφους που αναποδογύρισε. Χαρακτηριστική ήταν και η δήλωση στον ΣΚΑΪ του δημάρχου του νησιού Στέλιου Θάνου «εύχομαι να μην έχουμε άσχημο τέλος».

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το σκάφος στο οποίο επέβαιναν οι μετανάστες ήταν ένα σύγχρονο γιοτ με 4 κυβερνήτες, ενώ ακολουθούσε και ένα μικρό κότερο. Στο Λιμεναρχείο της Σάμου, έχουν μεταφερθεί 36 μετανάστες που περισυνέλεξαν σώοι, ενώ έξι είναι αυτοί που ανασύρθηκαν νεκροί.

Από τους διασωθέντες οι 32 είναι άντρες, 3 είναι γυναίκες και ένα μικρό παιδί που μεταφέρθηκε στην Αθήνα, ενώ έξι άτομα νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Σάμου. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι διασωθέντες στο σκάφος επέβαιναν τουλάχιστον 60 άτομα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ