Νεαρός άνδρας έκανε γυμνός πους απς στη μέση του δρόμου -Το πλήρωσε με τη ζωή του - iefimerida.gr

Νεαρός άνδρας έκανε γυμνός πους απς στη μέση του δρόμου -Το πλήρωσε με τη ζωή του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τη ζωή του πλήρωσε ένας άνδρα στο Πόρτλαντ του Ορεγκον την τρέλα του να κάνει πους απς, γυμνός, στη μέση του δρόμου, το πρωί της Κυριακής. Ο νεαρός χτυπήθηκε από διερχόμενο όχημα και τραυματίστηκε θανάσιμα.

Στην αρχή, η τοπική αστυνομία έλαβε μια κλήση ότι ένας γυμνός άνδρας έτρεχε κοντά σε ένα κεντρικό δρόμο της πόλης. Ενώ οι άνδρες της αστυνομίας βρίσκονταν καθ' οδόν, δέχθηκαν μια δεύτερη κλήση από κάποιον περαστικό ο οποίος τους ενημέρωνε ότι ο γυμνός άνδρας έκανε πους απς στη μέση του δρόμου. Η τρίτη κλήση που έλαβαν, πριν προλάβουν να φθάσουν, ήταν ότι διερχόμενο αυτοκίνητο παρέσυρε και χτύπησε τον γυμνό άνδρα.

Απάντηση στους λόγους που έκαναν τον άνδρα, που δυστυχώς έχασε τη ζωή του, να προβεί σε αυτή την ριψοκίνδυνη και θανατηφόρα, όπως αποδείχθηκε, κίνηση, θα ρίξουν οι τοξικολογικές εξετάσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αστυνομία δυστύχημα πους απς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ