Αεροπορική εταιρεία προσφέρει σουίτες 11 τ.μ. -Απίστευτη χλιδή στον αέρα [εικόνες] - iefimerida.gr

Αεροπορική εταιρεία προσφέρει σουίτες 11 τ.μ. -Απίστευτη χλιδή στον αέρα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Etihad Airways, μία αεροπορική εταιρεία της Μέσης Ανατολής και από τις μεγαλύτερες στον κόσμο, δημοσιοποίησε τα μεγαλόπνοα σχέδιά της την Κυριακή και αφορούν στους επιβάτες που θα επιλέγουν να πετάξουν με την εν λόγω εταιρεία στην πρώτη θέση.

Ειδικότερα, οι επιβάτες της πρώτης θέσης θα έχουν στη διάθεσή τους μια... μικρογραφία σουίτας που θα διαθέτει υπνοδωμάτιο, ιδιωτικό μπάνιο και... μπάτλερ! Αυτή είναι και η τελευταία λύση των αεροπορικών εταιρειών όλου του κόσμου, προκειμένου να προσελκύσουν πελάτες υψηλού budget.

Η μετατροπή θα εφαρμοστεί στα δεκάδες αεροσκάφη που διαθέτει η εταιρεία, ενώ πρόκειται για μία ακόμη προσφορά, ανάμεσα στις δεκάδες που έχει σκεφτεί η εταιρεία για να προσελκύσει την ελίτ των ταξιδιών αναψυχής. Μάλιστα, η εν λόγω εταιρεία διαθέτει ήδη πρωτοκλασσάτους σεφ, αλλά και νταντάδες!

Να σημειωθεί πως περί τα 11,61 τμ θα είναι η μίνι σουίτα των πελατών της πρώτης θέσης, ενώ θα διαθέτει επιπλέον δερμάτινα καθίσματα, μπαρ με παγωμένα ποτά και μία τηλεόραση τελευταίας τεχνολογίας 32 ιντσών. Θα βρίσκονται στο μπροστινό μέρους του άνω ορόφου του αεροσκάφους, ενώ οι κάτοιχοι εισιτηρίου πρώτης θέσης, εκτός από όλα τα παραπάνω «κομφόρ», θα διαθέτουν και... μπάτλερ, οι οποίοι υπόσχονται να δίνουν «προσοχή στη λεπτομέρεια, αντίστοιχη με εκείνη των πιο αριστοκρατικών ξενοδοχείων».

Από την έναρξη λειτουργίας της το 2003, η Etihad έχει δημιουργήσει ένα στόλο από 96 αεροσκάφη και μόνο το 2013 μετέφερε περισσότερους από 11,5 εκατομμύρια επιβάτες. Έχει παραγγείλει περισσότερα από 220 επιπλέον αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένων δέκα Airbus Α380 και 71 Boeing 787, που θα είναι εξοπλισμένα με νέους εσωτερικούς χώρους (με μίνι σουίτες).

Η πρώτη πτήση με τα τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμένα αεροσκάφη θα πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβριο του 2014, με προορισμό το Λονδίνο, ενώ στόχος είναι η αεροπορική εταιρεία να προσθέσει πτήσεις προς Νέα Υόρκη και Σίδνεϊ.

Τέλος, να σημειωθεί πως μια μίνι σουίτα δεν θα θα είναι και ιδιαίτερα οικονομική, αφού αναμένεται να κοστίζει περί τα 21.000 δολάρια (πτήση Άμπου Ντάμπι-Λονδίνο, χωρίς επιστροφή), τρεις φορές περισσότερο από όσο τα... άλλα εισιτήρια της πρώτης θέσης.

Αεροπορική εταιρεία προσφέρει σουίτες 11 τ.μ. -Απίστευτη χλιδή στον αέρα [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Αεροπορική εταιρεία προσφέρει σουίτες 11 τ.μ. -Απίστευτη χλιδή στον αέρα [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Αεροπορική εταιρεία προσφέρει σουίτες 11 τ.μ. -Απίστευτη χλιδή στον αέρα [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Αεροπορική εταιρεία προσφέρει σουίτες 11 τ.μ. -Απίστευτη χλιδή στον αέρα [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ