Φρίκη στην Οδησσό: Αποτελείωναν με ρόπαλα όσους πηδούσαν από τα παράθυρα για να σωθούν [βίντεο] - iefimerida.gr

Φρίκη στην Οδησσό: Αποτελείωναν με ρόπαλα όσους πηδούσαν από τα παράθυρα για να σωθούν [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι νέες εικόνες που έρχονται από την Ουκρανία, σχετικά με το μακελειό στην Οδησσό, όπου το βράδυ της Παρασκευής 39 άνθρωποι κάηκαν ζωντανοί.

Σε ένα νέο βίντεο που είδε το «φως» της δημοσιότητας, απεικονίζονται Ουκρανοί να χτυπούν και να πυροβολούν εγκλωβισμένους φιλορώσους που πηδούσαν στο κενό για να σωθούν από τις φλόγες.

Οι άτυχοι πολίτες, πολλοί από τους οποίους βρέθηκαν στο κτίριο αναζητώντας καταφύγιο από τα επεισόδια τα οποία σημειώνονταν γύρω τους, πηδούσαν από τα παράθυρα και κατέληγαν στο έδαφος τραυματισμένοι για να λάβουν τα τελειωτικά χτυπήματα από ομάδες εθνικιστών, που τους περίμεναν με όπλα και ρόπαλα.

Σοκ προκαλεί και ένα άλλο βίντεο το οποίο δόθηκε στη δημοσιότητα την Κυριακή και δείχνει έναν άνθρωπο που μοιάζει να ανήκει στις δυνάμεις ασφαλείας της Ουκρανίας να σηκώνει το περίστροφό του και να πυροβολεί πολλές φορές προς το φλεγόμενο κτήριο, που είναι γεμάτο κόσμο.


Την Κυριακή, χιλιάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν έξω από το κτήριο, το οποίο καταστράφηκε σχεδόν ολοσχερώς από τη φωτιά και έγινε ο τάφος δεκάδων συμπολιτών τους, για να αποτίσουν φόρο τιμής.

Δείτε τα βίντεο

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φωτιά κενό ρόπαλα φρίκη Οδησσός πηδούσαν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ