Γέλιο μέχρι δακρύων στο Your Face Sounds Familiar -Ο «άγριος χορός» του Κώστα Δόξα ως Ρουσλάνα [βίντεο] - iefimerida.gr

Γέλιο μέχρι δακρύων στο Your Face Sounds Familiar -Ο «άγριος χορός» του Κώστα Δόξα ως Ρουσλάνα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To πρόσωπo που ξεχωρίζει στο φετινό Your Face Sounds Familiar αδιαμφισβήτητα είναι ένα: Ο Κώστας Δόξας. Αυτός ο... τρελός τύπος που κάπου τον είχαμε ακουστά, αλλά πλέον τον ξέρουν όλοι (ή έστω οι περισσότεροι) και τον περιμένουν ανυπόμονα κάθε Κυριακή βράδυ να εμφανιστεί στη σκηνή του σόου μιμήσεων του ΑΝΤ1. Γιατί; Γιατί έχει ταλέντο, είναι κουλ, ακομπλεξάριστος και άφθονο χιούμορ. Και χθες το βράδυ μιμήθηκε την Ρουσλάνα και έκανε τους πάντες να κλαίνε από το γέλιο.

Ντυμένος με προβιές και άλλα παρόμοια, μαλλί αλά Ρουσλάνα, με γάμπα, μπούτι και κοιλιά στη φόρα, ο Κώστας Δόξας εμφανίστηκε στη σκηνή του Your Face Sounds Familiar και άρχισε τον... άγριο χορό και το τραγούδι. Το κοινό ξεσηκώθηκε, η κριτική επιτροπή έκλαιγε από τα γέλια... Και αν και δεν κέρδισε την πρώτη θέση, σίγουρα κέρδισε για ακόμη μια βραδυά τις εντυπώσεις...

Βίντεο: Gossiptv.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ