Ρωσικό στρατιωτικό σχολείο: Εκεί που 11χρονοι εκπαιδεύονται για να γίνουν οι πιο σκληροί κομάντο [εικόνες] - iefimerida.gr

Ρωσικό στρατιωτικό σχολείο: Εκεί που 11χρονοι εκπαιδεύονται για να γίνουν οι πιο σκληροί κομάντο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνήθως οι καλοί μαθητές παίρνουν υποτροφίες για να μπορέσουν να συνεχίσουν τις σπουδές τους και να ακολουθήσουν μία επιστήμη που τους αρέσει και στην οποία πιστεύουν πως θα μπορέσουν να προσφέρουν. Αυτό, όμως, δεν συμβαίνει και στη νότια Ρωσία, καθώς ένα δημόσιο σχολείο προσφέρει σκληρή στρατιωτική εκπαίδευση σε μαθητές ηλικίας 11 έως 17.

Οπως γράφει και το businessinsider, δημοσιεύοντας τις εκπληκτικές φωτογραφίες του Eduard Korniyenko από το Reuters, το General Yermolov Cadet School δέχεται μόνο τους μαθητές που έχουν τους καλύτερους βαθμούς και τους εκπαιδεύει στρατιωτικά. Τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να μάθουν για τους Κοζάκους, οι οποίο κόντεψαν να αφανιστούν από τα τάγματα των Μπολσεβίκων και παράλληλα να εκπαιδευτούν στη χρήση όπλων και στο στρατιωτικό τρόπο ζωής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ