Ξεκινάει η δίκη για τη δολοφονία της 23χρονης Φαίης -Στο εδώλιο η αδελφή της και ο σύντροφός της - iefimerida.gr

Ξεκινάει η δίκη για τη δολοφονία της 23χρονης Φαίης -Στο εδώλιο η αδελφή της και ο σύντροφός της

Ξεκινάει η δίκη για τη δολοφονία της 23χρονης Φαίης -Στο εδώλιο η αδελφή της και
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο εδώλιο θα καθίσουν σήμερα η αδελφή και ο σύντροφός της 23χρονης Φαίης Μπλάχα, η οποία έχασε τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή μετά από τα χτυπήματα του 26χρονου Βαγγέλη Στεφανάκη. Ο τελευταίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ενώ η αδελφή του θύματος Μαρία - Έλενα, κατηγορείται για ψευδορκία και υπόθαλψη εγκληματία.

Ο κατηγορούμενος είναι προφυλακισμένος από τον περασμένο Μάιο, οπότε και παραδόθηκε στον εισαγγελέα, υποστηρίζοντας ότι ο θάνατος της Φαίης προήλθε από ατύχημα, ισχυρίζεται ότι τη χτύπησε μόνο μία φορά με την παλάμη του στο αριστερό μάτι και η άτυχη κοπέλα τραυματίστηκε από την πτώση της στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου του.

Ολα έγιναν τα ξημερώματα της 6ης Απριλίου του 2013 στη Νέα Μάκρη, λίγα μέτρα από το σπίτι της, μετά από ένα καβγά που είχε η Φαίη με τον 26χρονο στη μέση του δρόμου. Τότε εκείνος τη χτύπησε με απίστευτη αγριότητα. Βέβαια στη συνέχεια ισχυρίστηκε ότι τη χτύπησε μόνο μία φορά. Στη συνέχεια με τη βοήθεια ενός φίλου του τη μετέφερε σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο. Λίγο αργότερα θα επικοινωνήσει και με την αδελφή της Φαίης, Μαρία - Έλενα, με την οποία, όπως παραδέχτηκε, διατηρούσε παράλληλη σχέση, για να σχεδιάσουν την κάλυψη του ξυλοδαρμού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ