Το υπερθέαμα μετατράπηκε σε κόλαση -Γυναίκες ακροβάτες έπεσαν στο κενό [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Το υπερθέαμα μετατράπηκε σε κόλαση -Γυναίκες ακροβάτες έπεσαν στο κενό [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί την απρόοπτη εξέλιξη που θα είχε ένα περίτεχνο, αλλά και επικίνδυνο ακροβατικό σε τσίρκο το Πρόβιντενς του Ρόουντ Άιλαντ των Ηνωμένων Πολιτειών. Οκτώ γυναίκες ακροβάτες βρέθηκαν να πέφτουν από ύψος 8 μέτρων στο κενό, όταν το καλώδιο που συγκρατούσε το θόλο, όπου ήταν δεμένες, έσπασε, μπροστά στα μάτια των θεατών.

Οι 8 γυναίκες ακροβάτες αιωρούνταν από μία κατασκευή δεμένες από τα μαλλιά τους, όταν αυτή κατέρρευσε, δήλωσε ο Στίβεν Πέιν, εκπρόσωπος της εταιρείας, υπεύθυνης για τη διοργάνωση των παραστάσεων του τσίρκου.

Οι γυναίκες κρέμονταν από διαφορετικά ύψη και έπεσαν από απόσταση τουλάχιστον 8 με 12 μέτρων. Μία ακροβάτης, η οποία εκείνη την ώρα βρισκόταν στο έδαφος, επίσης τραυματίστηκε σοβαρά, δήλωσαν αξιωματούχοι της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Οι θεατές νόμιζαν αρχικά ότι το ατύχημα ήταν μέρος της παράστασης, ωστόσο σύντομα συνειδητοποίησαν τι είχε συμβεί, είπε η γυναίκα.

Το υπερθέαμα μετατράπηκε σε κόλαση -Γυναίκες ακροβάτες έπεσαν στο κενό [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0
Το υπερθέαμα μετατράπηκε σε κόλαση -Γυναίκες ακροβάτες έπεσαν στο κενό [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1
Το υπερθέαμα μετατράπηκε σε κόλαση -Γυναίκες ακροβάτες έπεσαν στο κενό [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ